reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

A nie trzeba po kolei dodawać wszystkich dziewczyn do grupy, żeby mogły wejść? Ja nie mogę wejść [emoji53][emoji853]
Nie da sie tam wejsc. A to nie jest tak, ze trzeba do admina napisac i wpisac nicki osob dodanych i wtedy on (ona bo to adminka) tworzy i rozsyla link do zamknietej? Tak chyba na pazdziernikowkach sobie zamknelysmy watek

Zaznaczyłam, że grupa zamknię i do moderatora wysyła sie prośbę o dołączenie, a moderatorem jestem chyba ja:)
potem wybierzemy administartorów z grupy
Co Wam się wyświetla po wejsciu w link?

https://www.babyboom.pl/forum/grupy/listopadowe-mamusie-2018.1100/

reklama
Zaznaczyłam, że grupa zamknię i do moderatora wysyła sie prośbę o dołączenie, a moderatorem jestem chyba ja:)
potem wybierzemy administartorów z grupy
Co Wam się wyświetla po wejsciu w link?

https://www.babyboom.pl/forum/grupy/listopadowe-mamusie-2018.1100/

Ja mam ze dołączyłam do grupy bo wyslalam ale pod najnowszysmi wpisami nie widze nic

Nie mialam żadnego przewijaka przy dwojce..tylko mate haha
ale myslalam by kupic tym razem taki stojacy w którym te wanienka jest ..a pod spodem poleczki itd.i staloby mo to w lazience. Nie wiem

Dziewczyny... Właśnie wracam ze szpitala onkologicznego. Dziadek mój, ukochany, ma raka. Załamałam się totalnie. Dziadek po dwóch zawałach, amputacji palca u stopy, po załżeniu protezy dróg żółciowych, z cukrzycą, chorymi nerkami... Ma mieć operację, ale sam kardiolog powiedział, że ryzyko jest duże, czasami może mieć kolejny zawał na stole operacyjnym i może go nie przeżyć... Mogą mu totalnie wysiąść nerki... Ale z dwojga złego chyba "lepiej" jeździć na dializy, ale raka nie mieć...
Ehhh. Tak bardzo mi smutno... Chociaż staram się mieć nadzieje...
Współczuję i trzymam mocno kciuki :)Dziadek jest mocny tyle już przeszedł i mam Nadzieje że pokona tego łobuza.

Ja mam ze dołączyłam do grupy bo wyslalam ale pod najnowszysmi wpisami nie widze nic

Nie mialam żadnego przewijaka przy dwojce..tylko mate haha
ale myslalam by kupic tym razem taki stojacy w którym te wanienka jest ..a pod spodem poleczki itd.i staloby mo to w lazience. Nie wiem

ok, nie ma jeszcze wątków założonych:)

Cześć wszystkim! Jestem z Wami od samego początku, ale w końcu nadszedł moment w którym postanowiłam się ujawnić :tak: Jestem Kasia, mam 21 lat, aktualnie 12t1d ciąży, temin na 26.11. :) To będzie moja pierwsza, wyczekiwana dzidzia, już nie mogę się doczekać :D Przeczucie co do płci było początkowo na chłopca, a teraz coś się zmienia na dziewczynkę. W piątek usg genetyczne, nie ukrywam, że boję się jak to wszystko będzie wyglądało i mam nadzieję, że może jakieś słówko na temat płci usłyszę. Pozdrawiam Was cieplutko i przesyłam buziaki :p.
Witamy ;)

Co do przewijaka ja na łóżeczku i jeszcze sobie leży czasem korzystam.
Gratulację za badania że wszystko jest tak jak ma być.

reklama
Do góry