reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzięki :)
68 lat w listopadzie będzie kończył...
Oj wspolczuje kochana ale widze ze twoj dziadek to silny mezczyzna a to duzy plus. Trzymam kciuki by pokonal to cholerstwo
@ONAONAONA właśnie chyba muszę w końcu powiedzieć o ciąży ;p tak to odwlekam, ale chyba sytuacja sama mnie w końcu zmusi... mam 3 dziewczyny, które bardzo długo się starają i tak jakoś trudno mi powiedzieć, zwłaszcza, że mówiłam im kiedyś, że od lutego do nich dołączę, więc nie trudno policzyć, że poszło szybko... ale chyba najwyższy czas...

Aaaaa no tak ..musisz powiedzieć koniecznie! Gdyby kolezanka wiedziala to moze i l4 by nie wziela ale to gdybanie.
Co do dziewczyn. Ja wiem ze przykro ale i tak dlugo nic nie mówiłaś pozatym to nie twoja wina takze powodzenia. Bedzie dobrze

reklama
Ja już po genetycznych, obie (ponoć dziewczyny) wyglądają na zdrowiutkie:) ponad 6 cm długości a ryzyka na podstawie usg bardzo małe. Co do płci jeszcze nie wierze bo mojej koleżance ten sam lekarz przepowiedział córę a właśnie urodziła chłopca. Poczekam na kolejne usg:)

Ja już po genetycznych, obie (ponoć dziewczyny) wyglądają na zdrowiutkie:) ponad 6 cm długości a ryzyka na podstawie usg bardzo małe. Co do płci jeszcze nie wierze bo mojej koleżance ten sam lekarz przepowiedział córę a właśnie urodziła chłopca. Poczekam na kolejne usg:)
Dobrze, ze zdrowe [emoji7] Dziewczynki, fajnie [emoji7]

Ważne, że zdrowe [emoji5]chyba z jednej dziewczynki zrobi się chłopczyk [emoji3]

Ja mam córkę, w lipcu 2 lata. Dziś mam jakieś dziwne skurcze brzucha, ale właśnie tak na górze brzucha a nie na dole, co to może być?

U mnie to będzie pierwsze dzieciątko [emoji5]
Co do pokoju mamy wolną drugą sypialnie ale maleństwo i tak będzie miało swoje łóżeczko u nas w sypialni, bo wolę mieć je na oku no i ze względu na wygodę zwłaszcza w nocy. Musimy jakoś przestawić meble aby łóżeczko i wszystko inne potrzebne się zmieściło, mamy też kosz mojzesza, kupiłam ostatnio bo trafiła mi się okazja i chciałabym aby na początku maluszek w nim spał [emoji5]
Dziewczyny, które mają już dzieci co myślicie o przewijaku, lepszy taki na łóżeczko czy obok łóżeczka na komodzie?

@ONAONAONA właśnie chyba muszę w końcu powiedzieć o ciąży ;p tak to odwlekam, ale chyba sytuacja sama mnie w końcu zmusi... mam 3 dziewczyny, które bardzo długo się starają i tak jakoś trudno mi powiedzieć, zwłaszcza, że mówiłam im kiedyś, że od lutego do nich dołączę, więc nie trudno policzyć, że poszło szybko... ale chyba najwyższy czas...
Powiedz o ciąży i idź na L4, bez skrupułów. Też się czaiłam i zgadzam się z Ditą. Mozna pracawać, ale jak są warunki. Ja co prawda nie jestem jeszcze na l4 ale za tydzień poproszę o nie. Przekonało mnie to, że w ostatnim czasie odeszły od nas 3 dziewczyny i zaczynałam dostawać ich obowiązki. Jest to dla mnie za duże obciążenie. Dla firmy też srednio mnie przeszkalać do ich roboty jak zaraz odejdę, więc docenili szczerość.

Dziewczyny, lekarka napisała mi smsa, że wynik badań genetycznych w tym pappy jest "bardzo dobry" i nie jest konieczna dalsza diagnostyka :):):) co za ulga.
W czwartek dla pewności odbiorę wyniki, żeby sprawdzić, że na pewno się nie pomyliła ;)

PS moje pierwsze dziecko :)

U mnie to będzie pierwsze dzieciątko [emoji5]
Co do pokoju mamy wolną drugą sypialnie ale maleństwo i tak będzie miało swoje łóżeczko u nas w sypialni, bo wolę mieć je na oku no i ze względu na wygodę zwłaszcza w nocy. Musimy jakoś przestawić meble aby łóżeczko i wszystko inne potrzebne się zmieściło, mamy też kosz mojzesza, kupiłam ostatnio bo trafiła mi się okazja i chciałabym aby na początku maluszek w nim spał [emoji5]
Dziewczyny, które mają już dzieci co myślicie o przewijaku, lepszy taki na łóżeczko czy obok łóżeczka na komodzie?
Ja mialam na lozeczko i bardzo dlugo go uzywalismy :)

reklama
Do góry