reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Piękne imie, dzięki Bogu jeszcze nie takie znane :)
A teraz ciekawe co będziesz miała i ja :)
Chciałabym tego mojego małego synusia i w pon mam gin będę miała 11t3d ale z usg wychodzi że będzie 12t1d czyli o kilka dni starsze ,i porównujac z folka ona ma dzidzie na ten sam dzień poród wyznaczony to moje miało w poniedziałek 4,5 a jej w środę miało 3,9 więc może coś to będzie miało znaczenia i poznam na zwyklym badaniu płeć:)
Ja będę miała na wizycie 13+1 ale nie nastawiam się że poznam płeć. Tak jak mówię córka do 25 tc nie pokazała. A ginka miała dobry sprzęt, ileż my się ją nazaczepialysmy ;)

tak, bardzo fajny, ale ta cena. Moja koleżanka miała dla córek, bliźniaczek. Spacerówka jest troche płytka, ale tak to prawie same plusy. Poza ceną, bo ten co wybralam, jest prawie 1/2 tanszy.
Aaaa no to widzisz ja na tych wózkach się nie znam tak tylko podrzuciłam. Jeśli taka różnica to jasna sprawa :)

Aaaa no to widzisz ja na tych wózkach się nie znam tak tylko podrzuciłam. Jeśli taka różnica to jasna sprawa :)
Fajnie się prezentuje i podobno wygodny:) teraz jest duży wybór i ciężko się zdecydować:( A u nas nie wiem ile ten 2x wózek będziemy używać, bo syn nie będzie maluszkiem. A poza tym na wiosne będziemy używać chusty na spacerach :)

Dziewczyny mam taką głupią prośbę. Ale może będziemy omawiać takie istotne tematy jak wózek na grupie wyprawka? Bo ja bym bardzo chętnie do tego wróciła jak już przyjdzie czas na zakupy, a w głównym wątku na pewno nie znajdę, więc teraz robię screeny :D Co myślicie?

Tez juz o tym myslalam ze bede musiala wertowac strony co do wozkow choc pewnie bym odpuscila haha
Takze dobrze jest miec osobny temat

W ogole dziewczyny juz druga noc budze sie na brzuchu!!! Haha . no nic Mnie nie boli ..zasnac tak nie dam rady o Nie ale w nocy mimowolnie tak spie oO

Fajnie się prezentuje i podobno wygodny:) teraz jest duży wybór i ciężko się zdecydować:( A u nas nie wiem ile ten 2x wózek będziemy używać, bo syn nie będzie maluszkiem. A poza tym na wiosne będziemy używać chusty na spacerach :)

Znajoma mi oznajmila ze ma 2 dobrej jakosck chusty po corce i mi da takze wyprobuje:) ma mi pokazac co i jak:)

reklama
Do góry