reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Nam się bardzo spodobał ten wózek i ma genialna cenę. Tutaj gondole robi się że spacerowki a nie osobno gondola i spacerowka. A że mamy britaxa spacerowke to chciałam jakaś tania gondolke i to rozwiązanie wydaje mi się optymalne. Muszę go tylko na żywo zobaczyć.
Screenshot_2018-05-11-11-09-51.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-05-11-11-09-51.jpg
    Screenshot_2018-05-11-11-09-51.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Ja też mam prenatalne w poniedziałek i myślę że po nich powiem oficjalnie wszystkim o ciazy oraz zacznę jakieś przygotowania. U mnie przez 10 lat starań o dziecko różne teksty słyszałam :sad:. Mam w domu psa i dwa koty i traktuje je jak dzieci ale przestałam o nich mówić bo czułam że patrzą na mnie jak na wariatkę. A ja byłam bezsilna i czasami chciałam krzyczeć żeby przestali chwalić się przy mnie dziećmi.

Tacy sa ludzie. Czasem warto byc bardziej otwartym by ludziom zamknac xxx no ale czesto gesta widzac ze ludzie karmia sie czyimis problemami zamykamy sie bo po co karmic trole nie .
Niedlugo sobie odbijesz a im opadba szczeki ..:):):)

Ja ostatnioprzegladalam polskie imiona i normalnieNiC z zachwytem....nie wiem czy na jakies tutejsze sienie zdecydujemy

Mi się jeszcze żadne imię nie podoba...Czekam na płeć to będę mieć przynajmniej o połowę łatwiej :laugh2:

Na co szczepia po porodzie?
Tutaj to podajze wit. k .Ale to musze sie chyba zgodzic. Mam w karcie wszyst ko opisane co i jak . jaki plan. Co czeka mnie czy dziecko. Musze sobie poprzypominac . tutaj jak pa.ietam sa skojarzone 6in1 w 8tyg i dalej ale nie ma wirusowe typu b i. Gruzlicy
Hmm

Syn u mnie miał mega odparzenie dzieki ..mamusi jak pisalam ale pozniej ok a cora superrr . nie mialam zadnych problemow z odparzeniami a w poz iejszym okresie potrafila uzyc pieluszki na maxa bo i tak sie zdarzylo. Tzn im mniej kupek tym dluzej pampers starczal

Tu link to szczepień w Polsce i UK
Link do: kalendarz szczepień: UK vs. PL - UKrólowej.PL

W sumie podobnie, tyle że u nas jest wzw B i gruźlica, a w UK tylko w grupach ryzyka :dry:

Nam się bardzo spodobał ten wózek i ma genialna cenę. Tutaj gondole robi się że spacerowki a nie osobno gondola i spacerowka. A że mamy britaxa spacerowke to chciałam jakaś tania gondolke i to rozwiązanie wydaje mi się optymalne. Muszę go tylko na żywo zobaczyć. Zobacz załącznik 855756
o

Aelz bardzo fajny.tez ostatnio natknelam sie na cos podobnego gdzie gondole rpbi sie ze spacerówki..dobre!! Tyle ze tamtego cena to1000f haha

Nam się bardzo spodobał ten wózek i ma genialna cenę. Tutaj gondole robi się że spacerowki a nie osobno gondola i spacerowka. A że mamy britaxa spacerowke to chciałam jakaś tania gondolke i to rozwiązanie wydaje mi się optymalne. Muszę go tylko na żywo zobaczyć. Zobacz załącznik 855756
Bardzo fajny. Daj znać jak to już zobaczysz na żywo :happy:

o

Aelz bardzo fajny.tez ostatnio natknelam sie na cos podobnego gdzie gondole rpbi sie ze spacerówki..dobre!! Tyle ze tamtego cena to1000f haha
Widzieliśmy na żywo ten. Ma ta sama zasadę tzn z gondoli robi się spacerowke. Z tym że tutaj stelaż składa się osobno tzn trzeba zdjąć siedzisko i dopiero składać. To nas bardzo denerwowało w wózku 2 w 1 córki, dużo jeździmy autem dlatego szybko przeszliśmy na britaxa. W cybexie ze zdjęć wnioskuję że składa się bez ściągania siedziska ale właśnie to muszę sprawdzić. Jeśli tak jest cybex będzie nasz jeśli nie to będziemy decydować między tymi dwoma.
Screenshot_2018-05-11-11-37-49.jpg
Screenshot_2018-05-11-11-37-38.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-05-11-11-37-49.jpg
    Screenshot_2018-05-11-11-37-49.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 276
  • Screenshot_2018-05-11-11-37-38.jpg
    Screenshot_2018-05-11-11-37-38.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 284

Fajny, widzialam taki przerabiany chicco urban w sklepie i wydaje sie fajnym rozwiazaniem.

reklama
Do góry