Asis7
Fanka BB :)
My chyba mamy podobny termin porodu na 16 listopad?Tez mam w czwartek i tak samo sie denerwuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chyba mamy podobny termin porodu na 16 listopad?Tez mam w czwartek i tak samo sie denerwuje...
A skad jestes? Strasznie drogo u Was. Ja za prenatalne w 3d z plyta z nagraniem 200zlJa się wybieram na usg genetyczne do pana dr Michała Pietrzaka, koszt 300zł. Byłam u niego raz, ma super sprzęt, nagrywa na pendrivea. Dowiedziałam się z Internetu o nim, bo ma super opinie.
Ja mam na 11.11 ale raczej bede rodzic w pazdzierniku juzMy chyba mamy podobny termin porodu na 16 listopad?
Haha moja corka tez pyta kiedy bede juz miala duzy brzuch bo cos wolno to idzieDzidzi bobo, Koka
Gratuluję udanych wizyt [emoji5] super, że maluszki rosną [emoji846]
U mnie po wizycie też w porządku [emoji5] dzieć ma CRL 9,5cm i dalej jest większy wg usg niż wg terminu z OM [emoji846] spał sobie i doktor nawet nie chciał go budzić, pokazał mi tylko, że w rączce chyba pępowinę trzymał Haha Wyglądał jak ufo trochę [emoji846] niestety choć dał zdjęcie to w ferworze emocji zapomniałam wziąć [emoji53] No trudno... ważne, że go widziałam [emoji5]
I powiedzieliśmy Młodemu.... ludu, ale było emocji!!! Chłopak sie ucieszył, aż sie wzruszyłam [emoji5] zaczął całować mi brzuch, mowić, że mam jesc zdrowe rzeczy, i ze on odda swoje małe ciuszki ze strychu i w ogole wszystko co dla bobasa potrzebne [emoji846] a w końcu kazał mi dzwonić po siostrach moich i rodzeństwie męża i dziadkach i oznajmiał wszystkim, że mamusia urodzi mu braciszka albo siostrzyczkę [emoji5] wolałby brata, ale siostra tez moze być [emoji5]a pózniej sie pytał kiedy urodzę... za kilka dni?? [emoji23]
Aha a to jedno dzieciatko juz pewnie urodzilas przed terminem? Bo ja corke urodzilam w 41 tygodniu ale 9 lat temu to byloJa mam na 11.11 ale raczej bede rodzic w pazdzierniku juz
Mamy czy wasze dzieci spały w otulaczach, czy śpiworkach? Wydaje mi się to fajna alternatywa dla kołderek czy kocykow, tylko ciekawi mnie czy maluszki to akceptują i chętnie śpią