reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ciekawe dlaczego...
Ja w każdym razie 3.nie planuję, zamykam fabrykę, więc już bliźniaków mieć nie będę :D Choć ostatnio coś mąż żartował, że może trzecie zaraz po drugim? :o I to ten, którego ponad dwa lata przekonywałam do drugiego dziecka!:shocked2::o:p

Ja też jestem ciekawa. Trochę szkoda, ale pewnie teraz nie zdecydowałabym się na 3:) Ja też zamykam :D chyba, że przed 40 zmianie zdanie i przekonam męża:)

reklama
Ja też jestem ciekawa. Trochę szkoda, ale pewnie teraz nie zdecydowałabym się na 3:) Ja też zamykam :D chyba, że przed 40 zmianie zdanie i przekonam męża:)

Ja też jakby co chciałabym przed 40, ale w takim razie miałabym mało czasu na decyzję :o:D Bo ja za pięć lat zmieniam licznik z przodu :rolleyes:

Ciekawe dlaczego...
Ja w każdym razie 3.nie planuję, zamykam fabrykę, więc już bliźniaków mieć nie będę :D Choć ostatnio coś mąż żartował, że może trzecie zaraz po drugim? :o I to ten, którego ponad dwa lata przekonywałam do drugiego dziecka!:shocked2::o:p

Hehehe
My tez na dwojce chcielismy zostac i naprawde twardo przy tym trwalismy...i jakos 2 lata temu zaczęło Nam sie zmieniac..zaywazywszy jak dzieciaczki rosna ... Zachcialo sie miec rodzynka w domu..a teraz jeszcze 3 nie ma ba swiecie a Maz do Mnie czy do znajomych ze i 4 moze byc Oo
Moze sie rozbrykamy:p
Mi sie podoba ten rozgardiasz i sie tego malca doczekac nie mogę mimo ze wszystko znow do gory nogami bedzie:p

Wstalam z cmieniem leciutkim w glowie.. Talze duzo lepiej..wspolczuje wam dziewczyny tego boly..poczulam i nie da sie funkcjonowac wrrr

Dziewczynki! Ja dzis byłam na swoim pierwszym wyczekanym usg :) ciąża 12+6 i termin na 14.11.2018 czyli idealnie z moimi wyliczeniami. Od razu miałam przez brzuszek i mierzył wszystkie przepływy, długości itp. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku :) super uczucie :) z tym, że ten lekarz nie daje zdjęć tylko opisówke i z tego wszystkiego zapomniałam cpyknać fotke telefonem :)

Czyli bez usg do 5 czerwca? :huh: Dzielna jesteś, że tak długo wytrzymujesz... A ostatnio kiedy miałaś usg?
Mój lekarz w 1.ciąży praktycznie co wizytę się pytał jak się czuję i czy chcę L4. Przestał w 7.m-cu :-D Powiedział, że jak będę chciała to mam powiedzieć i wypisze :-D

U mnie prababcia miała bliźniaki i tez się późno dowiedziałam, bo urodziła w latach 30.i oba zmarły po porodzie, chyba były za małe...:unsure: a może za słabe? szczegółów nie znam...Ale od tej pory nie było bliźniaków w tej linii...:sorry:
Ale prababcia ze strony mamy i caly czas kobieca linia? W sensie, że to byla mama Twojej babci itp? :)

Mojej babci Siostra miała bliźniaki mojej prababci też a sama jestem z trojaczków... ja marzyłam o blizniakach ale narazie jest jedno maleństwo :)

Czyli bez usg do 5 czerwca? :huh: Dzielna jesteś, że tak długo wytrzymujesz... A ostatnio kiedy miałaś usg?
Mój lekarz w 1.ciąży praktycznie co wizytę się pytał jak się czuję i czy chcę L4. Przestał w 7.m-cu :-D Powiedział, że jak będę chciała to mam powiedzieć i wypisze :-D

Tak, usg mialam 4 tyg temu. To ns nfz, wiec licze sie z tym ze nie bede malucha ogladala na kazdej wizycie :) w poprzedniej ciazy mialam co druga wizyte, co przy nfzcie jest i tak dobrze :)

Hehehe
My tez na dwojce chcielismy zostac i naprawde twardo przy tym trwalismy...i jakos 2 lata temu zaczęło Nam sie zmieniac..zaywazywszy jak dzieciaczki rosna ... Zachcialo sie miec rodzynka w domu..a teraz jeszcze 3 nie ma ba swiecie a Maz do Mnie czy do znajomych ze i 4 moze byc Oo
Moze sie rozbrykamy:p
Mi sie podoba ten rozgardiasz i sie tego malca doczekac nie mogę mimo ze wszystko znow do gory nogami bedzie:p

Wstalam z cmieniem leciutkim w glowie.. Talze duzo lepiej..wspolczuje wam dziewczyny tego boly..poczulam i nie da sie funkcjonowac wrrr

Ale ty młodsza ode mnie jesteś :) trzecie będziesz miała jak młoda Bogini :D U mnie to byłby taki schemat, że pierwsze dziecko ciut starsze, a drugie i trzecie może nie rok po roku, ale tak po dwa lata :p Ale ja w wieku już starszym :laugh2: Jak się odważę.... zobaczę... Na razie spełniam swoje wielkie marzenie 2.dziecka :laugh2::rolleyes: Bo mąż nie chciał długo 2.i byłam nieszczęśliwa.... dlatego na tę chwilę cieszę się ogromnie tym co mnie spotkało, cud życia dam po raz drugi :)

Dziewczynki! Ja dzis byłam na swoim pierwszym wyczekanym usg :) ciąża 12+6 i termin na 14.11.2018 czyli idealnie z moimi wyliczeniami. Od razu miałam przez brzuszek i mierzył wszystkie przepływy, długości itp. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku :) super uczucie :) z tym, że ten lekarz nie daje zdjęć tylko opisówke i z tego wszystkiego zapomniałam cpyknać fotke telefonem :)

Super! Ważne, że dzidzia rośnie i to zdrowo! gratuluję! :):rofl2:

Ale prababcia ze strony mamy i caly czas kobieca linia? W sensie, że to byla mama Twojej babci itp? :)

Tak, prababcia, babcia mojej mamy, mama mojej babci ze strony matki :tak:

reklama
Do góry