reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ciekawe dlaczego...
Ja w każdym razie 3.nie planuję, zamykam fabrykę, więc już bliźniaków mieć nie będę :D Choć ostatnio coś mąż żartował, że może trzecie zaraz po drugim? :o I to ten, którego ponad dwa lata przekonywałam do drugiego dziecka!:shocked2::o:p

Ja też jestem ciekawa. Trochę szkoda, ale pewnie teraz nie zdecydowałabym się na 3:) Ja też zamykam :D chyba, że przed 40 zmianie zdanie i przekonam męża:)

reklama
Ja też jestem ciekawa. Trochę szkoda, ale pewnie teraz nie zdecydowałabym się na 3:) Ja też zamykam :D chyba, że przed 40 zmianie zdanie i przekonam męża:)

Ja też jakby co chciałabym przed 40, ale w takim razie miałabym mało czasu na decyzję :o:D Bo ja za pięć lat zmieniam licznik z przodu :rolleyes:

Ciekawe dlaczego...
Ja w każdym razie 3.nie planuję, zamykam fabrykę, więc już bliźniaków mieć nie będę :D Choć ostatnio coś mąż żartował, że może trzecie zaraz po drugim? :o I to ten, którego ponad dwa lata przekonywałam do drugiego dziecka!:shocked2::o:p

Hehehe
My tez na dwojce chcielismy zostac i naprawde twardo przy tym trwalismy...i jakos 2 lata temu zaczęło Nam sie zmieniac..zaywazywszy jak dzieciaczki rosna ... Zachcialo sie miec rodzynka w domu..a teraz jeszcze 3 nie ma ba swiecie a Maz do Mnie czy do znajomych ze i 4 moze byc Oo
Moze sie rozbrykamy:p
Mi sie podoba ten rozgardiasz i sie tego malca doczekac nie mogę mimo ze wszystko znow do gory nogami bedzie:p

Wstalam z cmieniem leciutkim w glowie.. Talze duzo lepiej..wspolczuje wam dziewczyny tego boly..poczulam i nie da sie funkcjonowac wrrr

Dziewczynki! Ja dzis byłam na swoim pierwszym wyczekanym usg :) ciąża 12+6 i termin na 14.11.2018 czyli idealnie z moimi wyliczeniami. Od razu miałam przez brzuszek i mierzył wszystkie przepływy, długości itp. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku :) super uczucie :) z tym, że ten lekarz nie daje zdjęć tylko opisówke i z tego wszystkiego zapomniałam cpyknać fotke telefonem :)

Czyli bez usg do 5 czerwca? :huh: Dzielna jesteś, że tak długo wytrzymujesz... A ostatnio kiedy miałaś usg?
Mój lekarz w 1.ciąży praktycznie co wizytę się pytał jak się czuję i czy chcę L4. Przestał w 7.m-cu :-D Powiedział, że jak będę chciała to mam powiedzieć i wypisze :-D

U mnie prababcia miała bliźniaki i tez się późno dowiedziałam, bo urodziła w latach 30.i oba zmarły po porodzie, chyba były za małe...:unsure: a może za słabe? szczegółów nie znam...Ale od tej pory nie było bliźniaków w tej linii...:sorry:
Ale prababcia ze strony mamy i caly czas kobieca linia? W sensie, że to byla mama Twojej babci itp? :)

Mojej babci Siostra miała bliźniaki mojej prababci też a sama jestem z trojaczków... ja marzyłam o blizniakach ale narazie jest jedno maleństwo :)

Czyli bez usg do 5 czerwca? :huh: Dzielna jesteś, że tak długo wytrzymujesz... A ostatnio kiedy miałaś usg?
Mój lekarz w 1.ciąży praktycznie co wizytę się pytał jak się czuję i czy chcę L4. Przestał w 7.m-cu :-D Powiedział, że jak będę chciała to mam powiedzieć i wypisze :-D

Tak, usg mialam 4 tyg temu. To ns nfz, wiec licze sie z tym ze nie bede malucha ogladala na kazdej wizycie :) w poprzedniej ciazy mialam co druga wizyte, co przy nfzcie jest i tak dobrze :)

Hehehe
My tez na dwojce chcielismy zostac i naprawde twardo przy tym trwalismy...i jakos 2 lata temu zaczęło Nam sie zmieniac..zaywazywszy jak dzieciaczki rosna ... Zachcialo sie miec rodzynka w domu..a teraz jeszcze 3 nie ma ba swiecie a Maz do Mnie czy do znajomych ze i 4 moze byc Oo
Moze sie rozbrykamy:p
Mi sie podoba ten rozgardiasz i sie tego malca doczekac nie mogę mimo ze wszystko znow do gory nogami bedzie:p

Wstalam z cmieniem leciutkim w glowie.. Talze duzo lepiej..wspolczuje wam dziewczyny tego boly..poczulam i nie da sie funkcjonowac wrrr

Ale ty młodsza ode mnie jesteś :) trzecie będziesz miała jak młoda Bogini :D U mnie to byłby taki schemat, że pierwsze dziecko ciut starsze, a drugie i trzecie może nie rok po roku, ale tak po dwa lata :p Ale ja w wieku już starszym :laugh2: Jak się odważę.... zobaczę... Na razie spełniam swoje wielkie marzenie 2.dziecka :laugh2::rolleyes: Bo mąż nie chciał długo 2.i byłam nieszczęśliwa.... dlatego na tę chwilę cieszę się ogromnie tym co mnie spotkało, cud życia dam po raz drugi :)

Dziewczynki! Ja dzis byłam na swoim pierwszym wyczekanym usg :) ciąża 12+6 i termin na 14.11.2018 czyli idealnie z moimi wyliczeniami. Od razu miałam przez brzuszek i mierzył wszystkie przepływy, długości itp. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku :) super uczucie :) z tym, że ten lekarz nie daje zdjęć tylko opisówke i z tego wszystkiego zapomniałam cpyknać fotke telefonem :)

Super! Ważne, że dzidzia rośnie i to zdrowo! gratuluję! :):rofl2:

Ale prababcia ze strony mamy i caly czas kobieca linia? W sensie, że to byla mama Twojej babci itp? :)

Tak, prababcia, babcia mojej mamy, mama mojej babci ze strony matki :tak:

reklama
Do góry