A jak tam wasze dolegliwości?
bo u mnie cisza czasem brzuch zaboli ale to raczej przy dłuższym siedzeniu albo leżeniu za długo na jednym boku i nie bolą mnie już całe piersi tylko same sutki przy dotyku. Denerwuje mnie taki brak dolegliwości....
E tam, trzeba się cieszyć
jakby cię coś bolało, to byś się bała, że coś się dzieje
To Ty sie ciesz! Ja bekam, a ja już jestem w aucie to co chwila. Mdli mnie jeszcze i potrafie zwymiotowac nawet po polnocy
chodze z zatkanym nosem i mi herbata przestala smakować
i czekolada
usypiam od reki jak nieprzytomna
z piersi najbardziej bola sutki ale to chyba zostanie... a brzuch na razie kluc przestal ale tez tez zabolec potrafi...
Ech, ja myslałam, że u mnie już po mdłościach, a tu od dwóch dni rano znowu mnie muli i przechodzi dopiero koło 14
W 1.ciąży nie miałam tak wysoko w ciąży żadnych mdłości
dodatkowo nie wiem czy od siedzenia w pracy czy po prostu tak mam ale często mnie ostatnio kłuje a to w pachwinach, a to na dole w podbrzuszu - a też już nic mnie nie bolało. Muszę ginowi dzisiaj o tym powiedzieć
A bekam non stop - witaj w klubie
Przed jedzeniem, po jedzeniu, w czasie
I chyba wzdęcia mam rano po śniadaniu... przez godzinę, dwie... Po prostu cudownie
Cycki bolą, bardziej przy dotyku ale bolą cały czas, w sumie nie przestały. Tyle. że nie urosły
W 1.ciąży zmieniałam staniki na obszerniejsze, teraz wystarczą mi dotychczasowe... Ale ogólnie jest oki