Igorowelove
Moderatorka
A my mocno trzymamy kciuki za Twoja ciaze i za to zebys urodzila zdrowiutkiego bobaska! Bedzie dobrze, musi!Hej kobietki. Przepraszam za tamten wcześniejszy temat i cieszę się że już dawno odszedł w zapomnienie. Ja już po wizycie u gin. Krew ok, serduszko bije, bączek ma 8,5cm długości. Wszelkie sprawy wiązane z prenatalnymi i złymi wynikami papa kazał czekać i kierować się do kliniki gdzie mi je robili. I powiedział że trzyna kciuki żeby było zdrowe dzieciątko... Hm...
W moczu wyszły mi jakieś bakterie więc receptę tylko wypisał i wizyta za miesiąc. A spotkanie z genetyk w klinice gnoje mi przesuneli z 10.05 na 15.05 więc znów się wszystko przesunie. Grrrrrr się wkurzylam. A jak zalecą mi amniopunkcje to około 16.05 17.05 a na wyniki do 30 dni można czekać.... Nie powiem jakie słowa cisna mi się na język no ale cóż, nie pozostaje mi nic tylko czekać... Boję się tej amniopunkcji...
Ale jak mam tyle jeszcze czekać to stwierdziłam że nie ma się co zamarywiac i chce się cieszyć tą ciążą i na razie nie myślę o tym i już. Trzymam kciuki za wasze prenatalne i mam nadzieję że wszystkim pokolei wyjdą wspaniałe wyniki.