reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Wyrostek płciowy [emoji5] po bokach ma nóżki [emoji5] patrzę i sie zastanawiam czy mocno odstaje czy bardziej leży... ale chyba odstaje [emoji16] lekarz powiedział płeć? Chłopczyk?

Nie, powiedział, że jak będzie pewne, to powie, bo teraz łatwo się pomyliś. Zaprosił w 20t na połówkowe:/ Ale dał fotkę, pewnie, żebym sama spróbowała rozwiązać zagadkę :)
Mi na początku wydawało się, że leży. A teraz sama nie wiem... może masz racje, że trochę w górze:)

Mi tez sie wydaje ze to chlopczyk
Z niezlym sprzętem hihi
Z doświadczenia wiem ze ten meski atrybut jest naprawde duzy w porownaniu do reszty malenkiego cialka na poczatku wiec stawiam na chlopca :)

Zobaczymy, za 4 tygodnie pójdę na dodatkowe usg, w 1 ciąży w tym tyg. ciąży potwierdziło chłopaka na 80% :)

Nie, powiedział, że jak będzie pewne, to powie, bo teraz łatwo się pomyliś. Zaprosił w 20t na połówkowe:/ Ale dał fotkę, pewnie, żebym sama spróbowała rozwiązać zagadkę :)
Mi na początku wydawało się, że leży. A teraz sama nie wiem... może masz racje, że trochę w górze:)

Och nie... pierwsze wrażenie było, że leży [emoji5]a przynajmniej, że nie odstaje tak bardzo... pózniej się zasugerowałam, że taki wyraźny to chyba odstaje... ale wg mnie pewności nie ma [emoji5]

Mi tez sie wydaje ze to chlopczyk
Z niezlym sprzętem hihi
Z doświadczenia wiem ze ten meski atrybut jest naprawde duzy w porownaniu do reszty malenkiego cialka na poczatku wiec stawiam na chlopca :)

Dziewczynki w skończonym 12tygodbniu również maja ten wyrostek płciowy tylko jest równoległy do kręgosłupa, a chłopczyków odstaje, nie leży...No i ponoć do 13tyg.chyba jeszcze moze sie podnieść -czyli z dziewczynki zrobić chłopczyk [emoji5]

Och nie... pierwsze wrażenie było, że leży [emoji5]a przynajmniej, że nie odstaje tak bardzo... pózniej się zasugerowałam, że taki wyraźny to chyba odstaje... ale wg mnie pewności nie ma [emoji5]

Zobaczymy niedługo :) najważniejsze, że badanie wyszło ok i maluszek zdrowy. Jeszcze zapytam mojego ginekologa w środę, ale pewnie też każe czekać :)

@Dita_333 przeczucie mamy na chłopca - tylko na samiutrnkim początku, wydawało mi się że dziewczynka. Jednak babcia mojego Męża ostatnio z obrączki wywróżyła dziewczynkę... Zobaczymy.

reklama
Do góry