reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
dziewczyny od dziś stawiam pierwsze kroki jako wzorowa Pani domu:) obiecałam sobie ze jeśli tylko samopoczucie pozwoli to będę gotowała mężowi obiadki (co do tej pory raczej zdarzało się przy weekendzie) sprzątała, prała etc. Coś trzeba robić na tym L4:) dziś zaczęłam rosołem a na drugie pieczony schab z pieczonymi ziemniaczkami i buraczkami. Oby wyszedł... haha

Paula jak na moje oko ryzyko tu zostało określone jako niskie:) wydaje mi się ze u 1 na 70000 kobiet z podobnymi wynikami urodziło się dziecko chore. Do dalszej diagnostyki kierują chyba jak jest 1/300?
No tak mi się wydawało ale mimo wszystko nie byłam pewna i trochę się martwiłam. Dzięki [emoji5]

Paula
Chyba dobry wynik [emoji16] jest ok[emoji5]

Piorunem
Śliczna fotka maluszka [emoji5] widzę, że prezenty pod chłopczyka? Przeczycie sie zmieniło na chłopca? [emoji5]

Gosia
Mały domek bobasa rośnie , i tak ma być![emoji3]

Dziewczyny ja tez wcinam pomidory, u mnie to dziwne bo normalnie średnio przepadam...a teraz codziennie do kolacji i jeszcze czasami do śniadania [emoji28] i mam chęć na ziemniaki pod rożna postacią- placki ziemniaczane, puree z ziemniaczkow, z koperkiem i maślanka, podsmażone o oczywiście frytki- tym staram sie nie ulegac [emoji3] to chyba organizm domaga sie potasu?
A co do ciuszków dla synka to prawda, że polskie ciuszki lubią być byle jakie...dlatego ja na tych wyprzedażach szukam fajnych wzorów i kolorów, Endo ma fajne wzory, a w 5.10.15 kolorowe koszulki i bluzki są, smyk to mi sie kojarzy ze smutnymi ciuchami [emoji846]dlatego tez kupuje nexta [emoji3]

reklama
Moj powiedzial, ze noga bo siusiak za duzy [emoji23][emoji85]
Mój mąż stawia, że chłopak jest na zdjęciu :)
20180419_094429.jpg

w 1 ciąży tak wyglądał wyrostek płciowy męski:)

Załączniki

• 20180419_094429.jpg
    20180419_094429.jpg
    844,9 KB · Wyświetleń: 411
Do góry