reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry, my dziś ok noc, 2 pobudki. Teraz jedziemy do babci na śniadanko:)
Jesteśmy też po usg, wszystko ok z maluchem, ma już 55mm. Zdjęcia dołączone do usg mam słabe, bo maluch się wiercił.
mam słabe, bo się wiercił, tylko to co było potrzebne do badania udało się cyknąć.

miłej soboty :)

Dostałam juz wyniki z testu Pappa do wglądu w internecie i trochę się martwię, bo nic z nich nie rozumiem a jak byłam na badaniu to lekarka powiedziała, że jeśli będzie wszystko ok to wyniki będą do 3 tygodni a jak coś nie tak to w ciągu tygodnia. Mam też dostać list i mam nadzieje, ze w nim będzie coś wyjaśnione a nie tylko same liczby.

Tak piszecie o tych pomidorach, ja odkąd przyjechałam do Polski tydzień temu to jem pomidory 2 razy dziennie, są tak pyszne, zupełnie inne niż u mnie w Szkocji, chyba będę musiała wziąć zapas pomidorów z Polski jak będziemy wracać [emoji23]

To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach ;)
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki:p

Ja mam nadzieje do max 2 miesięcy haha jak rodzenstwo ale to bylo tak ze jadly i spaly tak wiec szybko sie zasypialo spowrotem. Nie bylam wymeczona:p

To ja mam termin na 5 więc też jeszcze w czerwcu będę miała II prenatalne. A wydawało się, że to tak odległy termin z tymi polowkowymi

Ja na 19 czerwca polowkowe .zleci:):):):)

Balonsbalons spokojnie. Zobaczysz malenstwo najpiekniejsze:)

To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach ;)
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki:p
A ja wlasnie pierwsze miesiace dobrze wspominam [emoji41] dobrze spal, nic mu nie dolegalo [emoji14] dopiero potem sie zaczely nocne awantury hihi

reklama
Paulaaa25 wstawisz wyniki tutaj?
To moje wyniki
2018-05-05%2012.04.06.jpg

Załączniki

• 2018-05-05%2012.04.06.jpg
    2018-05-05%2012.04.06.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 434
Do góry