reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

My po prenatalnych - dzidziuś 6,5 cm, wszystko ma na swoim miejscu. NT 1,6 kość nosowa widoczna. Ryzyka skorygowane wyszły też chyba dobrze, bo dużo niższe niż z wieku. Dzidzia uparta nie wiem po kim - badanie zajęło nam 1,5 h bo musiałam ciągle spacerować, jeść cukierka itp.

I dzidziuś dostał pierwszy prezent od mojej szwagier, bo była na majówce ;p i jak to ona nie mogła nic nie kupić ;pZobacz załącznik 853491 Zobacz załącznik 853492 Zobacz załącznik 853494 Zobacz załącznik 853495
Super że wszystko Ok. Piorunem a krew już wcześniej miałaś pobieraną że masz już wyniki porównawcze i dostałaś wyniki na papierze?

reklama
Co do truskawek jestem pożeraczem i jeszcze do tego śmietana palce lizać. U mnie jeszcze nie spotkałam Naszych krajowych.Pomidorki również bardzo lubię pod każdą postacią. Ogólnie warzywa i owoce to wszystkie na tak.
Co do ubranek to lumpeksy dla mnie odpadają,fajne ciuszki tak jak piszecie mają coccodrillo i można trafić fajne okazję cenowe,wòjcik również jakościowo super u Nas jest produkcja i mają sklep firmowy bez porównania w stosunku co do cen w sklepie. Z Lidla ubranka lupilo też fajne.Pepco,kik,t-k max jakość gorsza ale da się nosić :-D

Piękny dzidzius ślicznie wszystko widać nie pamiętam który miałaś tydzień mogłabyś przypomnieć?

Jedziemy oglądać 21 maja takze coś popatrzmy może co innego się rzuci w oko :)

12+3 z om, z usg niby 12+6, ale nie skorygował mi ani terminu porodu, ani nic nie wpisał, bo powiedziął że do różnicy iluś tam dni nie korygują i przyjmuje się termin z om.

reklama
Nie, dostałam same wyniki z usg z opisem. Krew do 2 tygodni.
To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach ;)
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki:p

Do góry