reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

My po prenatalnych - dzidziuś 6,5 cm, wszystko ma na swoim miejscu. NT 1,6 kość nosowa widoczna. Ryzyka skorygowane wyszły też chyba dobrze, bo dużo niższe niż z wieku. Dzidzia uparta nie wiem po kim - badanie zajęło nam 1,5 h bo musiałam ciągle spacerować, jeść cukierka itp.

I dzidziuś dostał pierwszy prezent od mojej szwagier, bo była na majówce ;p i jak to ona nie mogła nic nie kupić ;pZobacz załącznik 853491 Zobacz załącznik 853492 Zobacz załącznik 853494 Zobacz załącznik 853495
Super że wszystko Ok. Piorunem a krew już wcześniej miałaś pobieraną że masz już wyniki porównawcze i dostałaś wyniki na papierze?

reklama
Co do truskawek jestem pożeraczem i jeszcze do tego śmietana palce lizać. U mnie jeszcze nie spotkałam Naszych krajowych.Pomidorki również bardzo lubię pod każdą postacią. Ogólnie warzywa i owoce to wszystkie na tak.
Co do ubranek to lumpeksy dla mnie odpadają,fajne ciuszki tak jak piszecie mają coccodrillo i można trafić fajne okazję cenowe,wòjcik również jakościowo super u Nas jest produkcja i mają sklep firmowy bez porównania w stosunku co do cen w sklepie. Z Lidla ubranka lupilo też fajne.Pepco,kik,t-k max jakość gorsza ale da się nosić :-D

Piękny dzidzius ślicznie wszystko widać nie pamiętam który miałaś tydzień mogłabyś przypomnieć?

Jedziemy oglądać 21 maja takze coś popatrzmy może co innego się rzuci w oko :)

12+3 z om, z usg niby 12+6, ale nie skorygował mi ani terminu porodu, ani nic nie wpisał, bo powiedziął że do różnicy iluś tam dni nie korygują i przyjmuje się termin z om.

reklama
Nie, dostałam same wyniki z usg z opisem. Krew do 2 tygodni.
To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach ;)
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki:p

Do góry