reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja predko Z info
Widzialam babla . jego twarzyczke..raczke kolo buzi i raczej nie byl skory do jakichkolwiek pomiarow! Smiala sie ze ewidetnie spi! wymeczyla mi brzuszek by zlapac malucha bokiem I z 3 pomiarów wyszlo ze ma 7.10 .pozniej sie zaczal wyciagac cwaniak he Z usg niby 13w.1d ale to sie wszystko zmienia
Dostalam rozne paczki z probkami dosyć sporymi . teczke itd. ale czad . do czlowieka to dochodzi

Super [emoji5] bardzo sie cieszę! Ale emocje musiały ci towarzyszyć -pierwsze spotkanie z bobasem [emoji846][emoji106][emoji3]

Balonsbalons
Boże!! Co za teściowa !!!! Kobieto trzeba sie od niej odciąć i zapomnieć ze istnieje, nigdy bym nie chciała mieć kontaktu z kimś takim [emoji853]
Najważniejsze ze maz cię wspiera i popiera, tak samo mama, teściowa ci do szczęścia niepotrzebna.
Super, ze z dzieciaczkiem wszystko w porządku [emoji5]

Dziewczyny czy też macie tak wrażliwy węch.
Sytuacja z wczoraj: leżę i czuję zapach lakieru do paznokci.
Co jest?
W końcu głośno mówię, że ale lakierem czuć a moja córka z drugiego pokoju mówi, że paznokcie maluje.
Mąż pracuje w piekarni i ogólnie uwielbiam pieczywo, bułki, drożdżówki ale teraz jak wraca z pracy to ten zapach jest tak intensywny, że mi po prostu śmierdzi.
Wiem, że to nie jego wina.
Też tak macie?

Bylam w szpitalu akurat byla moja prowadzaca zrobila usg pokazala jak sie miewa dzidzius machalo malenstwo raczkami i nogami powiedziala ze dzia ma sie swietnie . rozpkakalam jej sie tam bo jyz peklam psychicznie powiedzialam co mnie spotkalo itd.
Wysluchala i dala mi podwojna dawke nospy i cos na uspokojenie kazala wrocic do domu i sie polozyc .
Pomoglo bo juz mnie brzuch tak bardzo nie boli
Pojechalam do swoich rodzicow bo potrzebowalam wsparcia
Dopiero moi rodzice sie dowiedzieli a chcielismy im powiedziec po tym usg genetycznym dopiero ale powiedzialam teraz bo chcialam sie przytulic do mojej mamy. No i moja mama jest bardzo kochana i bardzo sie ucieszyla ale na moja tesciowa zareagowala ostro . piwiedziala ze ma sie do mnie nie zblizac
Moj ukochany tez ostro odciol matke swoja
Ja tej kobiety nie chce widziec na oczy pozatym moj kochany jej powiedzial ze naklanianie i proponowanie aborcji jest scigane z kodeksu karnego. I jesli jeszcze raz to uslysze to sprawe zglosi na policje
Taka oto sytuacja rodzinna
Dobrze ze masz wsparcie rodziny i faceta, dacie radę razem:)!

Dziewczyny czy też macie tak wrażliwy węch.
Sytuacja z wczoraj: leżę i czuję zapach lakieru do paznokci.
Co jest?
W końcu głośno mówię, że ale lakierem czuć a moja córka z drugiego pokoju mówi, że paznokcie maluje.
Mąż pracuje w piekarni i ogólnie uwielbiam pieczywo, bułki, drożdżówki ale teraz jak wraca z pracy to ten zapach jest tak intensywny, że mi po prostu śmierdzi.
Wiem, że to nie jego wina.
Też tak macie?
Tak! Ja czuje zapachy, ktorych nikt nie cUje [emoji23] np ze cos sie pali albo ze kot gdzies nasikal [emoji23] ostatnio az poirytowana lezalam bo mi ciuchy moczem smierdzialy [emoji23] oczywiscie nikt poza mna nic nie czuje [emoji14] w pierwszej ciazy czulam ciagle smierdzace skarpetki, maz niezle bury dostawal bo na smierc bylam przekonana, ze te skarpetki gdzies leza i ze piorac ubrania ze skarpetkami zapach sie na nie przenosi i ja cala smierdze [emoji23] wtedy tez oczywiscie nikt nic nie czul [emoji14]

Porządne wyliczenia sądzisz że będzie dobry czy nie ? Ja zakładam używać to max do lipca i nie więcej...Więc tyle co mi trzeba to wystarczy :)

Dla mnie pewnie będzie, bo gondolę planuję używać tak do kwietnia, może maja... myślę że spacerowa wersja będzie łatwiejsza do składania i transportu, a ja pewnie ciągle będę gdzieś sama jeździć ;p po za tym u mnie w rodzinnie i u mojego męża nie rodzą się jakieś duże dzieci... Ja sama miałam 2600g, a mój mąż 3000g (choć ma teraz 1,9 m), więc liczę że dziecko nie będzie jakieś gigantyczne ;p zobaczymy ;)

Zastanawiam się tak, bo w piątek idę na badania prenatalne i w klinice, gdzie jestem umówiona jest możliwość dokupienia usg 3D/4D do usg prenatalnego, koszt 140 zł i można nagrać badanie na dvd, koszt 40 zł. Tak myślę czy dobrać czy nie... dopłaciłybyście za to? ;)

O tak,jeśli chodzi o węch jestem niczym pies myśliwski albo i lepiej [emoji28]wszystko wyczuję i nic sie przede mna ukryje w pracy wystarczy, że ktoś coś wyciągnie a ja od razu: Smacznego [emoji23] gorzej jeśli chodzi o gazy... je tez bardzo dobrze wyczuwam.... niestety [emoji23]

Co do wózków to ciagle się nie zdecydowałam czy osobno gondolę czy razem. Ze spacerówka tylko. Ze mężem pomyślimy [emoji5] dla mnie to takie odległe jeszcze, ale pewnie szybko czas zleci [emoji106][emoji5]

reklama
Zastanawiam się tak, bo w piątek idę na badania prenatalne i w klinice, gdzie jestem umówiona jest możliwość dokupienia usg 3D/4D do usg prenatalnego, koszt 140 zł i można nagrać badanie na dvd, koszt 40 zł. Tak myślę czy dobrać czy nie... dopłaciłybyście za to? ;)

Myślę, że to fajna pamiątka [emoji5]jak masz taką możliwość to czemu nie??[emoji16][emoji106]

Do góry