reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

O tak,jeśli chodzi o węch jestem niczym pies myśliwski albo i lepiej [emoji28]wszystko wyczuję i nic sie przede mna ukryje w pracy wystarczy, że ktoś coś wyciągnie a ja od razu: Smacznego [emoji23] gorzej jeśli chodzi o gazy... je tez bardzo dobrze wyczuwam.... niestety [emoji23]

Co do wózków to ciagle się nie zdecydowałam czy osobno gondolę czy razem. Ze spacerówka tylko. Ze mężem pomyślimy [emoji5] dla mnie to takie odległe jeszcze, ale pewnie szybko czas zleci [emoji106][emoji5]

Dla mnie właśnie też odległe ;p dopiero dzisiaj zaczęłam przeglądać z uwagi na temat na forum i na to, źe akurat mam urlop i byłam sama w domu, a pogoda dzisiaj średniawa i na dodatek 13 tydzień przywitałam mdłościami i wymiotami... a już dłuższy czas miałam spokój ....

reklama
Tak wlasnie wywalilam ja z życia i z głowy
Ale fakt jest taki ze siedze i rycze rozsypalam sie na amen

Bardzo mnie to dotknęło
W ogole to jest pielegniarka i matka wiwc nie rozumiem jak jej nie wstyd zabijac moje dziecko w swoich myslach moje raczki nóżki moje serduszko
To jest tak okropne ze nie moge przestac o tym myslec
Niech Bóg jej wybaczy

Przez to wszystko nic nie jestem w stanie zrobic ..
Czekam na mego lubego az wroci od matki bo po pracy pojechal zrobic jej awanture ...

Tak wlasnie wywalilam ja z życia i z głowy
Ale fakt jest taki ze siedze i rycze rozsypalam sie na amen

Bardzo mnie to dotknęło
W ogole to jest pielegniarka i matka wiwc nie rozumiem jak jej nie wstyd zabijac moje dziecko w swoich myslach moje raczki nóżki moje serduszko
To jest tak okropne ze nie moge przestac o tym myslec
Niech Bóg jej wybaczy

Przez to wszystko nic nie jestem w stanie zrobic ..
Czekam na mego lubego az wroci od matki bo po pracy pojechal zrobic jej awanture ...
To trzeba być naprawdę podłym człowiekiem ale powiem Ci że ja 5 lat temu uslyszalam to samo ... A teraz sama pluje se w brodę jak spotka wnuka jak mogła tak gadać ... Wybaczylam jej ale żal mam do tej pory jak mogła to wogole proponować

Mamusie powiedzcie mi czy mozna wziąść jednorazowo lokomotiv nie mam innych leków w domu a jutro jadę kilkanaście kilometrów za lodz na wes.

reklama
Do góry