Dzidzi bobo
Fanka BB :)
DziekiMożna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekiMożna
Miałam robić z Wami genetyczne, a tu wróciła @ po zabiegu. Odebrałam tez wyniki hist-pat, ale to dla mnie czarna magia. Niestety nic nie wynika z opisu, a miałam nadzieję, że się czegoś dowiem, dlaczego tak się stało.
Łykam gigantyczne dawki kwasu foliowego, no i zastanawiam się, co dalej.
ONAONAONA, to jest paczka Bounty? Możesz też się zarejestrować na stronie Emmas diary i będziesz miała do odebrania w argosie albo bootsie tez 3 paczki, w tym jedna z paczka pampersów [emoji5]Fotke zalaczam . bedzie szybciej . i jakies tam kupony . musze to potem przejrzeć
A kto mieszka? Sama nie wiem. Myslalam ze chyba dziewczynka..no ale Maz uwaza ze chlopak ..zaczelo mi sie zmieniac na chlopaka
A fotek bylo wiecej ale te lepsze gdzie ladnie bylo widac cialko zabrala do kartoteki
Witamy ja jestem rok mlodszaWitajcie Kochane mamusie
Mam na imię Aga latek już hoho 37,termin na16.listopad jest to moja druga ciąża mam syna grudzień 2015.Zaglądam i czytam Wasze forum i z miłą chęcią do Was dołączę.
Mieszkam Bielsko Biała.
Cudownie <3Sporo postów ale postaram się troszkę nadrobić
Jestem po badaniach prenatalnych z usg wszystko Ok teraz czekamy na wyniki krwi.
U mnie z usg dzidzia starsza o tydzień.
Widzę że macie zdjęcia Kochanych bobasków może i mi się uda wstawić bo jak na razie badam temat co i jak
Tak wlasnie wywalilam ja z życia i z głowy
Ale fakt jest taki ze siedze i rycze rozsypalam sie na amen
Bardzo mnie to dotknęło
W ogole to jest pielegniarka i matka wiwc nie rozumiem jak jej nie wstyd zabijac moje dziecko w swoich myslach moje raczki nóżki moje serduszko
To jest tak okropne ze nie moge przestac o tym myslec
Niech Bóg jej wybaczy
Przez to wszystko nic nie jestem w stanie zrobic ..
Czekam na mego lubego az wroci od matki bo po pracy pojechal zrobic jej awanture ...