reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Fajny bobasek :)
Jakie próbki dostałaś?
Masz przeczucie, kto w brzuszku mieszka?
Fotke zalaczam . bedzie szybciej . i jakies tam kupony . musze to potem przejrzeć
A kto mieszka? Sama nie wiem. Myslalam ze chyba dziewczynka..no ale Maz uwaza ze chlopak ..zaczelo mi sie zmieniac na chlopaka

A fotek bylo wiecej ale te lepsze gdzie ladnie bylo widac cialko zabrala do kartoteki

Załączniki

• 20180502_144620_Film1.jpg
    20180502_144620_Film1.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
reklama
Fotke zalaczam . bedzie szybciej . i jakies tam kupony . musze to potem przejrzeć
A kto mieszka? Sama nie wiem. Myslalam ze chyba dziewczynka..no ale Maz uwaza ze chlopak ..zaczelo mi sie zmieniac na chlopaka

A fotek bylo wiecej ale te lepsze gdzie ladnie bylo widac cialko zabrala do kartoteki
Fajnie, że dostałaś takie próbki :)
Przydadzą się.
A płeć prędzej czy później poznasz

A skąd dostałaś te próbki? Rejestrowalas się gdzieś?

Bylam w szpitalu akurat byla moja prowadzaca zrobila usg pokazala jak sie miewa dzidzius machalo malenstwo raczkami i nogami powiedziala ze dzia ma sie swietnie . rozpkakalam jej sie tam bo jyz peklam psychicznie powiedzialam co mnie spotkalo itd.
Wysluchala i dala mi podwojna dawke nospy i cos na uspokojenie kazala wrocic do domu i sie polozyc .
Pomoglo bo juz mnie brzuch tak bardzo nie boli
Pojechalam do swoich rodzicow bo potrzebowalam wsparcia
Dopiero moi rodzice sie dowiedzieli a chcielismy im powiedziec po tym usg genetycznym dopiero ale powiedzialam teraz bo chcialam sie przytulic do mojej mamy. No i moja mama jest bardzo kochana i bardzo sie ucieszyla ale na moja tesciowa zareagowala ostro . piwiedziala ze ma sie do mnie nie zblizac
Moj ukochany tez ostro odciol matke swoja
Ja tej kobiety nie chce widziec na oczy pozatym moj kochany jej powiedzial ze naklanianie i proponowanie aborcji jest scigane z kodeksu karnego. I jesli jeszcze raz to uslysze to sprawe zglosi na policje
Taka oto sytuacja rodzinna

Fajnie, że dostałaś takie próbki :)
Przydadzą się.
A płeć prędzej czy później poznasz

Z reka na sercu przez cale to zamieszanie ze zlym ulozeniem babla kompletnie zapomnialam o PLCI! Pozatym i tak sie nie nastawialam bo jak juz to powiedza na drugim usg ktore mam 19 czerwca. Sam obraz mnie strasznie jak i Meza radował

Onaonaona mieszka w Anglii i byla na pierwszym scanie [emoji14] pewnie dlatego dostala probki [emoji14]

Tak wszystko dostalam od poloznych. Jak i duza ksiazke na temat ciąży i wszystkiego po 'co jesc' itp. ..probki z roznych firm . pelno ulotek kuponow i musze to przestudiowac tyle tego

Haha[emoji23] tez czytałam [emoji3]ale zwróć uwagę na komentarze,jednak kobiety miały przez to problem. A dwa- jak masz wizytę co 3,4 tygodnie to skąd wiesz ze ci sie szyjka nie skróciła np.tydzien po wizycie? Wiec taki komentarz -blog mize bardziej zaszkodzić niż pomoc kobietom-wg mnie [emoji5]
Co do wózków - patrzę czy mi sie podoba, pewnie, ale jak mam dac kupę kasy za mała gondolę,z której Młody wyrośnie po 4miesiacach to urodę mogę wiesz sobie gdzie wsadzić [emoji51][emoji5] dobrze jakby nam sie podobało i było funkcjonalne [emoji3]

reklama
Do góry