reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ten ma gondolę szerszą troszkę, bo o 6 cm, ale krótszą choć wydaje mi się że te 2 cm w tą czy w tą to znaczenia nie mają... ale dla mnie jest zwyczajnie brzydki ;p

Rozumiem, mi też się nie podobał, bo ogladaliśmy go jak wybierałam 1 wózek dla syna. Wtedy kupiliśmy xlandera xpulse, godole miał fajną, a spacerówka, to porażka - płytka, mała i niewygodna dla dziecka. Teraz kupiłabym inny wózek, nie koniecznie, który podobał mi się wizualnie:)
Jak kupiliśmy spacerowkę bj okazało się, że jest bardzo wygodny, praktyczny i teraz zaczał mi się podobać:)

Biorę go już ponad miesiąc i wieczorem jak się kładę to nosi mnie kręcę się z boku na bok nie mogę spać jak by mi czegoś brakowalo
Wydaje mi się że po tych tabletkach strasznie boli mnie głowa rano wstaje jest ok wezmę tabletkę i jakieś pół godziny do godziny boli mnie głowa i tak mam cały dzień może jutro bym octawila na próbę zobaczyć jak się będę czuć w sumie to 1 dzień. Jak myślisz?

Ja biorę 3 tablety dziennie i Wogole spać nie mogę:) bywa lepiej albo gorzej ale raczej noce ciężkie
Ja nie biore duphastonu a spac nie moge [emoji23]
Wydaje mi się że po tych tabletkach strasznie boli mnie głowa rano wstaje jest ok wezmę tabletkę i jakieś pół godziny do godziny boli mnie głowa i tak mam cały dzień może jutro bym octawila na próbę zobaczyć jak się będę czuć w sumie to 1 dzień. Jak myślisz?
Bole glowy to czesto objaw ciazy, mnie tez czesto boli.. Ja bym nie odstawiala bez konsultacji z lekarzem

Wy już wózki wybieracie, a ja zupełnie jeszcze o tym nie myślę :p Zacznę się zajmować takimi rzeczami jakoś od lipca...
Jeśli chodzi o sen, to chyba już tak jest w ciąży. Zawsze spałam z 9 godzin, bo tyle potrzebowałam. A odkąd jestem w ciąży to się nie wyspałam. Wstaję w środku nocy na siku, co mi się też nigdy nie zdarzało, a potem o 6 pobudka, czy muszę, czy nie i ciężko jest mi zasnąć.
Ciągle chce się spać, a nie mogę :p

Dziś będę roznawiała z mężem czy zrobi mi szafkę do łazienki z szerokim blatem, abyn mogła na nim uskuteczniać pielęgnację bąbla po kąpieli. Taka szafka z przewijakiem. Starsze dzieci oporządzałam na pralce, miekka mata a'la kołderka na pralce na to ręcznik i prosto z wanienki na pralkę. Bardzo wygodny sposób. Nie trzeba nigdzie latać z dzieckiem w samym reczniczku czy pieluszce, wszystko w jednym pomieszczeniu. Teraz nie mam pralki w łazience na piętrze więc muszę o czymś pomyśleć :rolleyes: ciekawe jak mój małżon do tego podejdzie hehehe

Ja predko Z info
Widzialam babla . jego twarzyczke..raczke kolo buzi i raczej nie byl skory do jakichkolwiek pomiarow! Smiala sie ze ewidetnie spi! wymeczyla mi brzuszek by zlapac malucha bokiem I z 3 pomiarów wyszlo ze ma 7.10 .pozniej sie zaczal wyciagac cwaniak he Z usg niby 13w.1d ale to sie wszystko zmienia
Dostalam rozne paczki z probkami dosyć sporymi . teczke itd. ale czad . do czlowieka to dochodzi

Załączniki

• 20180502_121005_Film1.jpg
    20180502_121005_Film1.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
Ja predko Z info
Widzialam babla . jego twarzyczke..raczke kolo buzi i raczej nie byl skory do jakichkolwiek pomiarow! Smiala sie ze ewidetnie spi! wymeczyla mi brzuszek by zlapac malucha bokiem I z 3 pomiarów wyszlo ze ma 7.10 .pozniej sie zaczal wyciagac cwaniak he Z usg niby 13w.1d ale to sie wszystko zmienia
Dostalam rozne paczki z probkami dosyć sporymi . teczke itd. ale czad . do czlowieka to dochodzi
Fajny bobasek :)
Jakie próbki dostałaś?
Masz przeczucie, kto w brzuszku mieszka?

reklama
Ja predko Z info
Super bąbel :)

Do góry