Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Od tygodnia mniej więcej tak mamBiorę go już ponad miesiąc i wieczorem jak się kładę to nosi mnie kręcę się z boku na bok nie mogę spać jak by mi czegoś brakowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od tygodnia mniej więcej tak mamBiorę go już ponad miesiąc i wieczorem jak się kładę to nosi mnie kręcę się z boku na bok nie mogę spać jak by mi czegoś brakowalo
Dziewczyny, a jak mialybyscie nieograniczony budzet to w jaka gondole byscie szly?
Nam sprezentuja wozek tesciowie i mamy powiedziane ze mozemy szalec do woli. To nasze pierwsze dziecko i w ogole nie mam pojecia na co zwracac uwage. Chcialabym tylko zeby gondola byla duza bo znajac nasze wymiary moze tez trafic sie nam wiekszy egzemplarz
My zastanawiamy się nad takim zestawem:
Link do: Wózek głęboko spacerowy 3w1 CYBEX PRIAM LUX + fotelik samochodowy CLOUD Q
Gondola długa, choć wydaje mi się wąska, ale może to tak przy tym że jest dłuższa się wydaje... nie porównywałam do innych narazie
Co za babsztyl!!! Ja z moją przyszła teściową na szczęście nie mam kontaktu. Nawet o dziecku jeszcze nie wie bo mój nie czuje potrzeby informowania jej. Ale ona jest tak fałszywa że będzie się do nas cieszyć A potem nas obgada.U mnie jest beznadziejnie
Moja przyszla tesciowa mnie nie toleruje od poczatku. Traktuje jak powietrze.
Dzis moj partner piwiedzial jej o tym ze bedziemy mieli dziecko
A ona zlozyla mi propozycje sfinansowania aborcji !!!!
Szok
Jestem cala roztrzesiona i zrozpaczona
Brzuch mnie boli bardzo z nerwow chyba pojade do szpitala
Dziewczyny, a jak mialybyscie nieograniczony budzet to w jaka gondole byscie szly?
Nam sprezentuja wozek tesciowie i mamy powiedziane ze mozemy szalec do woli. To nasze pierwsze dziecko i w ogole nie mam pojecia na co zwracac uwage. Chcialabym tylko zeby gondola byla duza bo znajac nasze wymiary moze tez trafic sie nam wiekszy egzemplarz
Mi sie one bardzo podobaja, ale kupila go moja pare tygodni temu moja kolezanka i ostatnio podeslala zdjecie corki w wozku - prawie nie ma przestrzeni po bokach A co dopiero jak wloze spiworek - takze dla mnie niestety odpadaja