reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie jest beznadziejnie

Moja przyszla tesciowa mnie nie toleruje od poczatku. Traktuje jak powietrze.

Dzis moj partner piwiedzial jej o tym ze bedziemy mieli dziecko
A ona zlozyla mi propozycje sfinansowania aborcji !!!!

Szok

Jestem cala roztrzesiona i zrozpaczona
Brzuch mnie boli bardzo z nerwow chyba pojade do szpitala

Ci za babsko. Współczuję Ci. Ale najważniejsze, żebyscie Ty i Twój partner byli szczęśliwi. Olej babe, karma wraca.

reklama
Nasz z nami śpi pomimo mojego zapierania się ze na pewno do łóżka wchodził nie będzie :) będę musiała uważać bo tez zalize na smierć a ze wazy prawie 8 kg to na początku będzie troszkę izolowany. Natomiast dzieci kocha wiec jak troszkę nabiorą ciałka to pewnie będą się bawić w najlepsze.

Nasz jak spał przez ten miesiąc to mnie trochę trafiało, bo łaził po nas jak mu było ciepło i nie patrzył gdzie idzie - jest lekki, no ale łapa w oku jest średnio przyjemna. Obawiam się, że nie dalibyśmy rady go izolować, bo ta mała wsza wszędzie wchodzi... jak mu coś zabronię czasem i ma iść do siebie to za chwilę patrzę, a wyczołguje się z drugiej strony kanapy... przesiaduje pod meblami... a że czasem ma dłuższe włosy to śmiejemy sie, że mop poszedł wygonić kurze ;p

Szok

Współczuję, przytulam.
Jak faktycznie źle się czujesz to pojedź do szpitala.
Ale zrób to dla dzidziusia i spróbuj wyluzować, choć to nie jest lekkie.

Dziewczyny, a jak mialybyscie nieograniczony budzet to w jaka gondole byscie szly?
Nam sprezentuja wozek tesciowie i mamy powiedziane ze mozemy szalec do woli. To nasze pierwsze dziecko i w ogole nie mam pojecia na co zwracac uwage. Chcialabym tylko zeby gondola byla duza bo znajac nasze wymiary moze tez trafic sie nam wiekszy egzemplarz :p

Dziewczyny, a jak mialybyscie nieograniczony budzet to w jaka gondole byscie szly?
Nam sprezentuja wozek tesciowie i mamy powiedziane ze mozemy szalec do woli. To nasze pierwsze dziecko i w ogole nie mam pojecia na co zwracac uwage. Chcialabym tylko zeby gondola byla duza bo znajac nasze wymiary moze tez trafic sie nam wiekszy egzemplarz
Ja przy pierwszym dziecku kupiłam wózek duży nowy 2w1. Zaraz fotkę spróbuję wrzucić.
Na pierwszym zdjęciu to ta gondola
Polski wózek, troje dzieci w nim woziłam i jeszcze oddałam innym, żeby ktoś skorzystał
1525251841061.jpg
1525251877991.jpg

Załączniki

• 1525251841061.jpg
    1525251841061.jpg
    666,7 KB · Wyświetleń: 355
  • 1525251877991.jpg
    1525251877991.jpg
    643,6 KB · Wyświetleń: 360

Szok

Rany!
Ja rozumiem, ze to Twoja przyszla tesciowa ale ja w takiej sytuacji zerwalabym z nia calkowicie kontakt. Dla dobra siebie i dziecka.
Mam nadzieje, ze partner stanal twardo po Twojej stronie i masz w nim wsparcie!

Jedz koniecznie do szpitala, jesli ma Cie to uspokoic. I zycze teraz duzo spokoju i relaksu! Sciskam!

Dziewczyny czy po duphastonie jest możliwość czunia się jak po kofeinie zauważyłam że wieczorem po tabletce nie mogę spać nosi mnie jak bym się kawy napila nie wiem czy to aż tak hormony pracują.

Dziewczyny czy po duphastonie jest możliwość czunia się jak po kofeinie zauważyłam że wieczorem po tabletce nie mogę spać nosi mnie jak bym się kawy napila nie wiem czy to aż tak hormony pracują.
Brałam w sumie trzy opakowania ale nie miałam takich odczuć :) mogłam iść od razu spać :)

A dopiero zaczęłaś brać? Czy już od jakiegoś czasu bierzesz?
On jest mocniejszy od luteiny i możesz troszkę mocniej odczuwać.
Ja jak mi do luteiny dopisał duphaston to pierwsze dni miałam takie taka cała "roztrzesiona"się czułam

reklama
A dopiero zaczęłaś brać? Czy już od jakiegoś czasu bierzesz?
On jest mocniejszy od luteiny i możesz troszkę mocniej odczuwać.
Ja jak mi do luteiny dopisał duphaston to pierwsze dni miałam takie taka cała "roztrzesiona"się czułam
Biorę go już ponad miesiąc i wieczorem jak się kładę to nosi mnie kręcę się z boku na bok nie mogę spać jak by mi czegoś brakowalo

Do góry