Hihi ja mylam okna w pierwszwej i w drugiej ciazy ( nie mylam 100 okien na tydzien
) ... I nie. Moje okna byly co jedyne zakurzone ... Uzywam gumy do sciagnia wody takze jak po bokach obeschnie to jedynie np. Papierem przetre w rogach...nie zmecze sie przy tym hhehe takze rozesmialam sie
Prace nie raz sobie rozkładam względem wlasnego samopoczucia
Moze ktos ma tak brudne ze musi włożyć duzo sily w ich umycie no ale zeby takie miec to chyba trzeba dosc dlugo ich nie myc
no a wtedy to i w ciazy mozna sobie odpuscic
Dla mnie gorsze jest odkurzanie moim odkurzaczem ktory ssie zajebiscie ..mimo wszystko zmniejszam ssanie by bylo mi lzej badz robi to maz ..dzieci
Oszczedzam sie w czym co widze ze przyswarza mi problemu i tyle ..
Zalezt wszystko od czlowieka...jak aktywny byl i jest i juz wiele osob mi udowodnilo ze czesto sie chucha dmucha ..najprostszej czynnosci sie nie zrobi a dobrego zakonczenia nie ma a sa osoby ktorym nie zaszkodzila jazda na rowerze.. Czy mycie okien...czy tez dzwiganie własnych mlodszych dzieci ktore swoje wazyly..
Mam znajome..kazda po 4 dzieci..w domu zrpbic trzeba ..dzieci male ..rok po roku ... I dalo rade
Gesto czesto jest tak ze jak ma byc dobrze to bedzie
Ja bylam na kreglach... Rzucilam moze 2 razy i stwierdzilam ze przez ten zamach cos zle sie czuje..slucham swojego ciala a to tez bardzo wazne
Wyprawke po 20 tyg ..bede myslec..
Bede miec od znajomej wiele rzeczy od ciuszkow po wanienke itd. ...niedawno urodzila 3 i niby ostatnie juz
Naan nie masz zadnyh objawow grzybicy???? Poszlabym chyba do lekarza pod coś..nie wiem .. Na recepte??