MangoWawa
Fanka BB :)
Tak. Tez mi sie to podoba jesli chodzi o motywy.. ... Next. H&M the best!
My też troche next, lupilu i inne. Ale najbardziej lubie h&m
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też troche next, lupilu i inne. Ale najbardziej lubie h&m
Ja dziś trochę marnie, zmęczona i głowa boli ale to przez pogodę raz słońce, zaraz chmury, coś się na deszcz zbiera. Przy takich akcjach zawsze wysiadam. Dobrze ze dziś wolneCześć dziewczyny
Mam 8 tc ale czuje się tragicznie nic mi się nie chce boli mnie głowa spać mi się chce i nie mam w ogóle apetytu tyle co pić mi się chce. Drugą ciąża daje mi popalić [emoji54] a jak wy się czujecie?
Mnie jedynie co jeszcze wchodzi to bułka z serem żółtym i pomidorem to jeszcze jakoś mi wchodzi no i może jeszcze zjem bułkę z jagodami.Ja dziś trochę marnie, zmęczona i głowa boli ale to przez pogodę raz słońce, zaraz chmury, coś się na deszcz zbiera. Przy takich akcjach zawsze wysiadam. Dobrze ze dziś wolne
Chyba chodzi o ewentualnosc upadku na rowerze? [emoji14] moja siostra tez smigala do 7 miesiaca [emoji14]Na rowerze też się nie jeździ? To ja chyba nie wiem jak przeżyję - jeżdżę po kilka razy w tygodniu i nic mi nie było, nawet na to nie wpadłam. Moje dwie koleżanki jeszcze w 6-7 miesiącu jeździły...
Ja bym poszła do gina i zaczęła leczenie, na grzybice da Ci pewnie nystatyne bo to standard na początku ciąży. Jak ja mialam to poszłam do pierwszego lepszego gina, przedzwoniłam do mojej prowadzącej na szybka konsultacje i mówiła spoko - jak nystatyna to bierz bez obaw
U mnie było marnie dwie kuracje i dalej czuje ze coś nie tak... ale kontynuuj leczenie, 4 dni może być jeszcze za krótkoHej, jestem z Wami od dziś Mam termin na 17 listopada. Czyli 10/11 tydz teraz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i podwojnie oczywiście
Jeśli chodzi o Nystatynę, to również dostałam - na ostatniej wizycie. To podobno najbezpieczniejszy antybiotyk na infekcje grzybicze. Mam aplikować po jednej globulce wieczorem przez 10dni. Już cztery dni kuracji za mną.
Mam pytanie, czy któraś z Was pamięta jak szybko to powinno pomóc? Pytam, ponieważ nie widzę zbyt dużej poprawy, a miałam nadzieję, że nastąpi szybko z uwagi na to, że to jednak antybiotyk. Boję się, że nie da efektów...