reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny
Mam 8 tc ale czuje się tragicznie nic mi się nie chce boli mnie głowa spać mi się chce i nie mam w ogóle apetytu tyle co pić mi się chce. Drugą ciąża daje mi popalić [emoji54] a jak wy się czujecie?

Cześć dziewczyny
Mam 8 tc ale czuje się tragicznie nic mi się nie chce boli mnie głowa spać mi się chce i nie mam w ogóle apetytu tyle co pić mi się chce. Drugą ciąża daje mi popalić [emoji54] a jak wy się czujecie?
Ja dziś trochę marnie, zmęczona i głowa boli ale to przez pogodę raz słońce, zaraz chmury, coś się na deszcz zbiera. Przy takich akcjach zawsze wysiadam. Dobrze ze dziś wolne

Ja dziś trochę marnie, zmęczona i głowa boli ale to przez pogodę raz słońce, zaraz chmury, coś się na deszcz zbiera. Przy takich akcjach zawsze wysiadam. Dobrze ze dziś wolne
Mnie jedynie co jeszcze wchodzi to bułka z serem żółtym i pomidorem to jeszcze jakoś mi wchodzi no i może jeszcze zjem bułkę z jagodami.

Mój Mąż też robi wszystko w domu - na Święta Bożego Narodzenia sam z siebie umył wszystkie okna jak akurat gdzieś tam byłam, ale teraz ma tyle roboty, że niestety musiałby to chyba w nocy robić ;p
Umyłam te balkonowe i nawet wysiłku mnie to jakoś nie kosztowało zbyt dużo. Jeszcze chyba ogarnę chociaż okno w łazience, a resztę może w środę ;p

Tak. Tez mi sie to podoba jesli chodzi o motywy.. ... Next. H&M the best!

Uwielbiam Nexta! Dla chłopców jest z nielicznych firm co miała piękne kolory i wzorki, nie tylko brązy i granaty :tak: W ogóle te angielskie firmy_ Next, Geroge dla chłopców mają ciekawsze propozycje.. Dla dziewczynek to wybór jak dla księżniczek, a dla chłopców to czasami takie smętne kolory :sorry: Dlatego ja zawsze szukałam jakiś ciekawych wzorów czy śmiesznych ciuszków. W końcu chłopczyk też może chodzić w jakiś fajnych, kolorowych ciuszkach:) A uwielbiam kolor błękitny i zielony dla chłopców :)

Ja bym poszła do gina i zaczęła leczenie, na grzybice da Ci pewnie nystatyne bo to standard na początku ciąży. Jak ja mialam to poszłam do pierwszego lepszego gina, przedzwoniłam do mojej prowadzącej na szybka konsultacje i mówiła spoko - jak nystatyna to bierz bez obaw:)

Hej, jestem z Wami od dziś :) Mam termin na 17 listopada. Czyli 10/11 tydz teraz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i podwojnie oczywiście :)

Jeśli chodzi o Nystatynę, to również dostałam - na ostatniej wizycie. To podobno najbezpieczniejszy antybiotyk na infekcje grzybicze. Mam aplikować po jednej globulce wieczorem przez 10dni. Już cztery dni kuracji za mną.
Mam pytanie, czy któraś z Was pamięta jak szybko to powinno pomóc? Pytam, ponieważ nie widzę zbyt dużej poprawy, a miałam nadzieję, że nastąpi szybko z uwagi na to, że to jednak antybiotyk. Boję się, że nie da efektów...

reklama
Hej, jestem z Wami od dziś :) Mam termin na 17 listopada. Czyli 10/11 tydz teraz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i podwojnie oczywiście :)

Jeśli chodzi o Nystatynę, to również dostałam - na ostatniej wizycie. To podobno najbezpieczniejszy antybiotyk na infekcje grzybicze. Mam aplikować po jednej globulce wieczorem przez 10dni. Już cztery dni kuracji za mną.
Mam pytanie, czy któraś z Was pamięta jak szybko to powinno pomóc? Pytam, ponieważ nie widzę zbyt dużej poprawy, a miałam nadzieję, że nastąpi szybko z uwagi na to, że to jednak antybiotyk. Boję się, że nie da efektów...
U mnie było marnie:( dwie kuracje i dalej czuje ze coś nie tak... ale kontynuuj leczenie, 4 dni może być jeszcze za krótko:)

Do góry