Ja przed gabinetem gin czekam na ostatnia mam nadzieję wizytę kontrolną ... Mimo że to raczej formalności to mam stresa
Będzie dobrze! Daj znać po!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przed gabinetem gin czekam na ostatnia mam nadzieję wizytę kontrolną ... Mimo że to raczej formalności to mam stresa
Dam znać jak narazie 4 kobiety jeszcze Przede mnąBędzie dobrze! Daj znać po!
Ja robiłam jak miałam 12+1 i był już spory (CRL 7,3cm), a jak do tej pory wg usg wychodzi ciąża? Starsza czy młodsza od terminu OM?
Ciekawa jestem ile nasz będzie miał w piątek - w zeszły czwartek na usg CRL miał 4,8 cm i to było 11+2, teraz w piątek będzie 12+3, ciekawe ile urósł W czwartek z usg wychodziło 11+4.
Łooo matko, mi tez [emoji23]Ale mi sie dzis nic nie chce
Na pewno urósł Mój jak byłam 10+4 chyba to miał 3,5cm, a już dwa tygodnie później i 3dni - 7,30cm Wiec prawie 4cm (3,80cm) przez ten czas
Ale mi sie dzis nic nie chce