natala95
Fanka BB :)
Cudownie [emoji173] oby tak dalejWitajcie i ja po wizycie prawdopodobnie chłopiec 10cm serduszko biło 166/min zdrowy żywy to co najważniejsze. Dziewczyny teraz czekamy na wasze wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie [emoji173] oby tak dalejWitajcie i ja po wizycie prawdopodobnie chłopiec 10cm serduszko biło 166/min zdrowy żywy to co najważniejsze. Dziewczyny teraz czekamy na wasze wizyty
Cudo ja moje genetyczne będę miała w podobnym momencie wiec fajnie zobaczyć co to będzie!Witajcie i ja po wizycie prawdopodobnie chłopiec 10cm serduszko biło 166/min zdrowy żywy to co najważniejsze. Dziewczyny teraz czekamy na wasze wizyty
A wg mojej aplikacji to nawet 15 tydzień hihi [emoji16]Ale ta aplikacja tak pokazuje, że np skończyłam 11 tydzień to jestem w 12 tygodniu.Według miesiączki 12 i 6d a według USG 12 i 3d
Witajcie i ja po wizycie prawdopodobnie chłopiec 10cm serduszko biło 166/min zdrowy żywy to co najważniejsze. Dziewczyny teraz czekamy na wasze wizyty
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko dobrze. Dzieciątko ma 2,3 cm podobno się rusza i serduszko bije Za trzy tygodnie mam genetyczne!
Ja juz pod USG prenatalnym, wszystko jest w porządku. Maleństwo fikało koziołki, ciężko było wszystko zbadać [emoji3] Krew też pobrali do testów, wyniki za ok 3 tygodnie. Mamy 5,7cm [emoji5] wstawię zdjęcia ale dopiero później, teraz musze wrócić do pracy.
Dziewczynki mam może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi . W Jaki sposób słuchacie bicia serca dziecka z lekarzem? Jest to podczas usg? Jest taka funkcja? Czy podpina Was do jakieś innej maszyny? Ja narazie u mojego prowadzącego miałam 2 wizyty w tym jedna usg i wtedy widziałam pulsującą kropeczkę. Następna wizyta dopiero 14 maja i wtedy będę mieć usg genetyczne. Mogę iść wcześniej do medicover ale tam że względu na wcześniejszą "przygode" boję się że mnie tylko denerwują że jest coś źle.
Witajcie i ja po wizycie prawdopodobnie chłopiec 10cm serduszko biło 166/min zdrowy żywy to co najważniejsze. Dziewczyny teraz czekamy na wasze wizyty
Ja chodze na nfz, moj lekarz ma swoj gabinet i ma te certyfikaty o ktorych pisala mamaginekolog, jest swietnym fachowcem, a druga sprawa, ze swoj zawod wykonuje z pasja, a nie z przymusu zeby tasmowo przyjmowac pacjentki. Jezeli on na usg w 12 tyg powiedzial mi, ze nie widzi zadnych nieprawidlowosci, to nie widze sensu za tydzien czy dwa powtarzac usg u de facto tego samego lekarza i placic nie mala sumke.
Będzie wszystko pięknie jestem tego pewna nie denerwuj się za wczasu :-*Super! Gratuluję!
Cieszę się! Gratuluję!
Mi najpierw pokazuje na usg, a później coś wciska i daje posłuchać Piękny dźwięk
WoW! Gratuluję zdrowego synka!
Czyli masz te usg prenatalne, tylko robi ci go lekarz w ramach nfz na swojej wizycie A miałaś już to usg? Właśnie to takie długie, co sprawdza przezierność karkową, kość nosową, przepływy, pęcherz i inne takie? Czy będziesz dopiero mieć?
Ja mam jutro to usg i naprawdę nie pamiętam, kiedy tak się denerwowałam ostatnio Ciesze się z waszych dobrych wiadomości i mam ogromną nadzieję, że ja jutro pochwalę się podobnymi