Oczywiście, że nie ma znaczenia jak urodzisz, ważne, że masz dziecko do kochania
W ogóle denerwują mnie te kłótnie i dyskusje co lepsze; sn czy cc, kp czy mm. Po co się kłócić? Różnie się w życiu sytuacje zdarzają, rożnie się życie toczy, a wszystkie jesteśmy (będziemy) mamami i kochamy nasze skarby najbardziej na świecie i chcemy dla niech dobrze. Od wychowywania są rodzice i tylko rodzice, a opinie innych trzeba sobie czasami głęboko wsadzić w zadek
Ja tylko przez neta, całą wyprawkę Młodego tak kupiłam
I swoje rzeczy też tak kupuję, i Młodemu teraz też... Na zakupy rzadko jeżdżę. Z reguły z mężem, bo on musi przymierzyć i dotknąć, ja doradzam
Pokaż ten brzuszek swój, jestem ciekawa
Ja na razie też chodzę w normalnych ciuchach, no ale widzę, że mnie wybrzuszyło, talia zniknęła
W pracy jeszcze się nikt nie zorientował, ale myślę, że to kwestia dwóch tygodni, max 3
Co do wózków to ja miałam spacerowy Baby Jogger, i trójkołowiec jest super
Lekko się prowadzi, ale jest stabilny -to znaczy z tej firmy. I z doświadczenia wiem, ze to firma na większe dzieci, bo mój szybko wyrosł ze zwykłej spacerówki X-landera... No i jest lekki. Ten wózek co Mango pokazywała :
Wózek CITY PREMIER Baby Jogger do 12,7kg, a ten twój podobnie choć z większymi kołami nawet 13,2kg. I zauważyłam to co Mango, że strasznie płytki się wydaje...
No ale trzeba samemu zobaczyć na żywo
Ja nastawiam się, że będzie dziecko mi szybko rosło, jak mój Młody i taka spacerówka to max do 2lat bym miała, to za krótko dla mnie....
Wspaniałe wieści Super! Zdrowa dzidzia to najważniejsze!
Masz fotkę usg?
Miałam spacerówkę baby Joggera i dla mnie idealna
uwielbiam tę firmę, ale nie wiem jak gondola... Będę musiała się jeszcze zorientować
Jak leżę to brzucha nie mam, pokaż jak stoisz
Hehe, u mnie Młody tez szybko rósł
Błyskawicznie wyrósł z gondoli i ze spacerówki 3w1 i dlatego kupiliśmy tę spacerówkę baby joggera city. Ja wprawdzie konus jestem ale maż prawie 1,90 i u niego w rodzinie wszyscy wysocy. Wiec we mnie się nie wdał