reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Paulina
Fajny ten wózek, daję do linków :) Jak będę szukać to zerknę na niego :tak:

Też uważam, że fotelik osobno. Foteliki są bardzo ważne jeśli chodzi o bezpieczeństwo dziecka, więc trzeba poszukać dobrego :tak:

Dzieki dziewczyny za informację o tym, że nie trzeba być na czczo... Czyli w razie kolejki będę mogła coś wszamać ;) choć ja z tych, co jak się denerwują to nie jedzą... :rolleyes2:

my też dużo chodzimy, a syn bedzie miał niecałe 2 lata więc wozek musi być :)
chcę też uzywać chusty dla mlodszego malucha. Zobaczymy jak wyjdzie:)

Kurde myślałam o chuście... Z młodym nie miałam, bo nawet nie wiedziałam co i jak. A teraz się zastanawiam nad tym. Wydaje się to fajne rozwiązanie :tak:

Właśnie tak myślałam, że lepiej osobno. Bo tak słabo wyglądają te foteliki. I właśnie dlatego pytam czy warto używany kupić [emoji16]

dziękuję za podpowiedzi z pierwszym dzieckiem nie wiem od czego zacząć i na co patrzeć [emoji23]

Najlepiej pojechać do sklepu eksperckiego z fotelikami, tam dobiorą do auta. Z tych bardziej dostepnych 2 firmy fotelików nadają się do kupienia: maxi cosi i cybex.
http://www.empik.com/maxi-cosi-citi...Vp7pBOoDlrwtyWwcdFRoCN-UQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Najtańszy z testami bezpieczeństwa ADAC.

Piekny brzusio! a co do usg, to ja mialam w 11 tc robione juz przez brzuch. Prenatalne mi sie wydaje, ze powinno byc i przez brzuch i przez pochwe, bo przezpochwowo tylko mozna ocenic dlugosc szyjki.

Tez ladniusi brzusio!

No to mnie z tym mierzeniem szyjki zaskocYlas bo ogladalam na you tube filmiki i na bank widziałam jak mierza dlugosc szyjki .usg przez brzuch ???
Musze to sprawdzić bo bylam pewna ze niebede musieli mi grzebac w srodku hehe

Edytka ah juz troche zaniedbalam swoje miesnie haha ale rusze cos pozniej...ok 14tyg

Znalazlam go na Facebooku i już nie mogę znaleźć w sklepie. Ale ten jest bardzo podobny

Link do: ROAN - BASS SOFT, wózek głęboko-spacerowy, Denim collection ⋆ Askot

Biały mi się strasznie podoba. Ale właśnie boję się o utrzymanie w czystości, wiec myślę że będę musiała zrezygnować. Szkoda właśnie miejsca w aucie [emoji17]
Ale wózek cudowny!
Moja siostra ma adamex pajero alu, szary na bialym stelazu.. ogolnie bardzo fajny, tez podobny do tego, ale kupila uzywany i ciagle cos jej sie w nim dzieje.. nie wie czy to jej egzemplarz taki trefny czy ogolnie te wozki slabe..
Kurde myślałam o chuście... Z młodym nie miałam, bo nawet nie wiedziałam co i jak. A teraz się zastanawiam nad tym. Wydaje się to fajne rozwiązanie :tak:
Ja tez z mlodym nie mialam, a teraz chce koniecznie [emoji14] Tylko jeszcze nie wiem kto mnie nauczy motac, bo w moim miescie nie ma na 100% zadnego doradcy [emoji14]

No to mnie z tym mierzeniem szyjki zaskocYlas bo ogladalam na you tube filmiki i na bank widziałam jak mierza dlugosc szyjki .usg przez brzuch ???
Musze to sprawdzić bo bylam pewna ze niebede musieli mi grzebac w srodku hehe

Edytka ah juz troche zaniedbalam swoje miesnie haha ale rusze cos pozniej...ok 14tyg
Nie mialam prenatalnych i nie bede miala, wiec no nie wiem dokladnie jak to jest, ale na polowkowym mialam oba usg, przez pochwowe wlasnie po to aby dlugosc szyjki zmierzyc.. natomiast stan szyjki ocenia lekarz recznie [emoji14] moj to robi na kazdej wizycie :)

reklama
Do góry