D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Dita_333 My teraz mamy bj gt, 3 kołowy z terenowymiwymi kołami i jestem bardzo zadowolona. Wózek duże, glebokie i wygodne siedzisko, pakowny kosz, skladanie jedną reką, dużą budę, rozklada się na plasko i co najważniejsze wygodnie się prowadzi Jeden minus akcesoria trzeba dokupić oddzielnie.
Z tej firmy są 2 gondole.
Ja teraz bedę kupować wózek bliźniaczy z tą mniejszą, ale muszę ją jeszcze zobaczyć na żywo.
Super to masz ból z głowy ja dopiero prenatalne 22 maja gdzie to jeszcze ostatni dzień listopada stąd no co zrobić
Ostatnia będę rodzic ostatnia mam wszystkie badania
Wszystko przedemna
No nie wiem. Po raz pierwszy będę miała prenatalne więc nie wiem.Hmm to wcześniej mówią czy będzie przez brzuch czy też nie ? Ja będę miała 12t4d więc może też przez brzuch ?
Mi przez telefon Pani powiedziała, że nie muszę być na czczo choć ja jak gdzieś jadę i tak nic nie jemDziewczyny po prenatalnych, mam głupie pytanie... do testu Pappa pobiera się krew, i tak sobie myślę...chyba nie trzeba być na czczo? To nie jest przecież takie badanie na morfologię zwykłą, nie? Nie zapytałam się swojego gina, a po co mam szukać na necie, jak wy już niektóre jesteście doświadczone, po badaniu
Ja mam w piątek i już główka pracuje
A najlepsze jest to, że mi się zmieniło przeczucie na dziewczynkę hahaah Nie wiem dlaczego... może, po to, żeby jakby mi powiedział lekarz, że to nie chłopiec, to żebym z fotela nie spadła [emoji14]
A co do wagi, to myślę, że 1kg na plusie i startowałam z 55kg. Zobaczymy ile będzie na koniec
Mnie dziś mąż molestuje seksulnie bo wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę dopochwową śmieszny ten mój chłopina. Niestety będzie musiał wytrzymać do wieczora, bo jeszcze lek wycieka.
Po tylu dniach postu to czuję się jak dziewica hehehe