Mirakulum
Fanka BB :)
Ona, co to znaczy ze nie na zadanie? Znaczy, ze co iles tam godzin jak w zegarku?
Syna co 3 a cora co 2h min. Te początki. Choc pierwsze dni w szpitalu miala dluzsze przerwy . i oczywiscie nie bylo zawsze co do minuty haha .dzieciaki tez ssaly efektywnie. Góra 10 min jak dobrze pamietam. z reszta piers tez dawala mi znak ze juz czas (Ola Boga) . karmilam na zmiane
.raz jedna..raz druga i zawsze sie tego trzymalam.. dzieki temu mialam dobra organizacje czasu.. moglam czasem sama szybko wyskoczyć na miasto czy po prostu bedac gdzies wiedziałam ile mam cZasu do ponownego glodu.ale mi nie tyle o to chodzilo co o to by one tez odpoczywaly.. sprawdzil mi sie system z synem i z córką rowniez. Rosly jak na drożdżach..syn po podwojnej dawce jakby oO .takze nie martwilam sie ze sie nie najadaja czy cos bo sciagnac moglam malo conjak probowalam ..sama nie wiem po co haha ale ja sie tym nie przejelam..slyszalam jak polykaja np. ) zero kolek. Alergii no a tym razem chciałabym tak samo ..oj chcialoby sie ❤ byloby wspaniale ale narazie niech Moj skarbek najmlodszy bedzie silny i zdrowy
Piersi niezle sie zmieniaja co? Moje tez nabrzmiale i przeszkadzaja mi w nocy najbardziej
Myslalam kupic sobie jakis sportowy he