reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

A jak dziewczyny podchodzicie do kupowania ubranek uzywanych z drugiej reki takie malutkie dzieci i tak szybko wyrastaja i niektorych rzeczy niesa w stanie zniszczyc

Ja mam corke i synka i wszystko co mialam to oddawalam albo sprzedalam teraz musze kupowac wszystko od nowa .
Z pietwszym dzieckiem kupowalismy wszystko nowe przy synie uzywane i cenowo bardzo nam to zrobilo roznice i teraz tez mysle ze bede kupowala uzywane

reklama
A jak dziewczyny podchodzicie do kupowania ubranek uzywanych z drugiej reki takie malutkie dzieci i tak szybko wyrastaja i niektorych rzeczy niesa w stanie zniszczy

Ja mam corke i synka i wszystko co mialam to oddawalam albo sprzedalam teraz musze kupowac wszystko od nowa .
Z pietwszym dzieckiem kupowalismy wszystko nowe przy synie uzywane i cenowo bardzo nam to zrobilo roznice i teraz tez mysle ze bede kupowala uzywane
Mam nadzieję że zachowam zdrowy rozsądek i nie przesadza z liczbą rzeczy. To będzie moje pierwsze dziecko więc może być różnie z szełem zakupowym. Też myślę o używanych ubraniach bo one są na chwilę.

Dziewczyny mam ogromną ochotę na parówki zapiekane w naleśniki z serem. Nigdy tego nie robiłam ale czuje że muszę. Ciągnie mnie też do chipsów. Wiem że niezdrowo ale tak mi się chce że chyba sobie nie odmowie

My wózek i łóżeczko mamy po synku, więc o tyle wyprawka będzie lżejsza :)
Planowałam zakupy pod koniec wakacji, ale chyba w lipcu zaczynają się wyprzedaże, więc będzie kusić ;)

A jak dziewczyny podchodzicie do kupowania ubranek uzywanych z drugiej reki takie malutkie dzieci i tak szybko wyrastaja i niektorych rzeczy niesa w stanie zniszczyc

Przy pierwszym dziecku wszystko nowe, przy drugim troszkę dokupiłam, bo dziewczynka i wiadomo sukieneczki itd.
Prawie wszystko wydałam kuzynce po dzieciach, niestety nawet używany tylko 10 dni rożek spaliła w piecu i jak byłam z 3 w ciąży zaczynałam prawie od zera i wtedy odkryłam ciupeksy.
Kupowałam dosłownie nowe ciuszki, wiele z metką, albo raz uprane, wychodziła cała siatka ciuszków za 10zł.
Dokupiłam troszkę nowych ciuszków, które znowu oddałam rodzinie.
od kilku lat miałam fazę na dzidzię i jak widziałam coś w przecenie w Tesco,Pepco, Biedrze to kupowałam.

Nikt z rodziny mi nie proponował ciuszków, więc pewnie większość rzeczy maluszek będzie mieć nowych, choć nie mam problemów z ciuszkami używanymi, ani z Lumpeksu, ale teraz są takie tanie rzeczy nowe, w porównaniu z tym, jak kupowałam wiele lat temu.

reklama
Niby część jeansów jeszcze dopinam, ale po kilku godzinach w takich zapiętych spodniach czuję wieczorem dyskomfort, nie chcę ugniatac Dzidziusia .
Igorowelove inwestycja w nas to tez można powiedzieć taka wyprawka dla mamusi ;)

Do góry