reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Margoolcia93 a ja wręcz przeciwnie, jestem pełna optymizmu:) dziś skończyłam 10 tydzień, jeszcze nie miałam usg, ale obawy odstawiam na bok. To moja pierwsza ciąża, ale strach i zamartwianie sie nie zmienią stanu rzeczy.. Czyli jeśli mam poronić lub ciąża przestanie sie rozwijac to zaklinanie rzeczywistości nic mi nie pomoże. I czuje się z tym nastawieniem rewelacyjnie.

Dziś jeszcze odebrałam dziewczyny wyniki badań :) Tsh 1,043 a gluuukoza 83!!! A jeszcze miesiac temu było 104. Wiec mam tym bardziej dobry humor :)

@Margoolcia93 a ja wręcz przeciwnie, jestem pełna optymizmu:) dziś skończyłam 10 tydzień, jeszcze nie miałam usg, ale obawy odstawiam na bok. To moja pierwsza ciąża, ale strach i zamartwianie sie nie zmienią stanu rzeczy.. Czyli jeśli mam poronić lub ciąża przestanie sie rozwijac to zaklinanie rzeczywistości nic mi nie pomoże. I czuje się z tym nastawieniem rewelacyjnie.

Dziś jeszcze odebrałam dziewczyny wyniki badań :) Tsh 1,043 a gluuukoza 83!!! A jeszcze miesiac temu było 104. Wiec mam tym bardziej dobry humor :)

Super:) bardzo się cieszę z poprawy Twoich wyników ;)

Mam nadzieję, że przejmę Twoje pozytywne myślenie i wyrzucę te złe myśli z głowy ;) u mnie też pierwsza ciąża ;)

Hej Dziewczyny :)
mam do Was pytanie, na temat który nie daje mi spokoju od samego poczatku ciąży. Czy Wy też tak bardzo boicie się poronienia? ;((
Jest to moja pierwsza ciąża i mimo tego, że lekarz mówi, że wszystko jest w porządku to i tak codziennie boję się czy z dzieckiem jest wszytsko w porządku. Czy też męczy Was takie ciągłe przeczucie strachu?
Słuchaj, z czego wynika ten Twój lęk?
Jesteś młoda, zdrowa, lekarz mówi, że wszystko ok z Tobą i dzieckiem.
Więc skąd te lęki?

Ja mam lekkie lęki tzn czasem mnie nachodzi czy z dzieckiem wszystko ok? ale mnie ciągle z niewielkimi przerwami boli brzuch, biorę leki aby było dobrze, bo ostatnia ciąża nie rozwijała się od 5 tygodnia i w 7 tygodniu się zakończyła.
Ale pomimo tego, że od miesiąca leżę, staram się cieszyć każdym dniem i pozytywnie myśleć [emoji2]

reklama
Do góry