reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A ja ciągle nie wiem co bym zjadla. Nic mi nie podchodzi. Najbardziej za mna chodza fastfoody ale nie pozwalam siebie bo sie do listopada w drzwi nie zmieszcze haha caly czas mysle co by tu zjesc. Od czasu mlodej kapustki na nic mnie nie wzielo.

Ja ostatnio też! Na początku nie mogłam patrzeć na jedzenie! A teraz w nocy budzę się głodna!
Też masz apetyt w nocy?
Tak! Nieraz jak sie obudze w nocy siku to tak mnie ssie, ze zasnac znow nie moge.. ale nie jem w nocy bo to juz by bylo przegiecie [emoji14] rano juz nie wyleguje sie z synem w lozku tylko lece jesc od razu [emoji23]

W nocy to ja śpię hihi Ale mam zapasowego banana, którego jem zazwyczaj między 4 a 6, jeśli się przebudzę i mam mdłości. Ale już w sumie mdłości chyba powoli się wyciszają, jednego dnia są, innego bardzo słabe. :)

Haha a ja mam szklanke wody bo jak sie w nocy budze to mam tak sucho w buzi ze zasnac nie mogę lol no i tez coś zapycha ..
Z cora w 3trymestrze mialam co noc w pogotowiu mala buleczke z wedlinka i pomidorkiem hahahah ..zwykle pare kesow i spac dalej takze nawet calej nie zjadalam.

Dzis mi szefowa powiedziala ze wszyscy to sie chyba sami dowiedza za nim ja ich poinformuje sama ze w ciazy jestem bo juz mam coraz wiekszy brzuszek haha ... A chcialam oficjalnie powiedziec po 2 maja..po usg
Dzis znajomy do Mnie...zerkal ukratkiem na brZuszek ktory zakrywalam...i w pewnym momencie pyta sie ..czy wciaz chodzę na silownie hahaha

Przy mojej szczuplej sylwetce rzuca sie to w oczy lol

Witaj, mam ten sam termin :)
To super!
Zapewne jestem jedną z młodszych osób na forum ale na prawdę miło się czyta wypowiedzi osób które są w tej samej sytuacji.
To moja 1 ciąża i jestem dość zestresowana tym wszystkim.. pewnie to kwestia czasu. Ale cieszę się, że znalazłam fajną grupę wsparcia. Pozdrawiam! :D

To super!
Zapewne jestem jedną z młodszych osób na forum ale na prawdę miło się czyta wypowiedzi osób które są w tej samej sytuacji.
To moja 1 ciąża i jestem dość zestresowana tym wszystkim.. pewnie to kwestia czasu. Ale cieszę się, że znalazłam fajną grupę wsparcia. Pozdrawiam! :D
Będzie dobrze :)
Mając 20 lat byłam w pierwszej ciąży.
Pamiętam tą niepewność, dasz radę.
Byłaś na usg? Jak się czujesz? Jak Twój dzidziek?

reklama
Do góry