Paulianna89
Fanka BB :)
Boziu, laski ja jestem ciagle glodna [emoji24]
Ja ostatnio też! Na początku nie mogłam patrzeć na jedzenie! A teraz w nocy budzę się głodna!
Też masz apetyt w nocy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu, laski ja jestem ciagle glodna [emoji24]
Tak! Nieraz jak sie obudze w nocy siku to tak mnie ssie, ze zasnac znow nie moge.. ale nie jem w nocy bo to juz by bylo przegiecie [emoji14] rano juz nie wyleguje sie z synem w lozku tylko lece jesc od razu [emoji23]Ja ostatnio też! Na początku nie mogłam patrzeć na jedzenie! A teraz w nocy budzę się głodna!
Też masz apetyt w nocy?
W nocy to ja śpię hihi Ale mam zapasowego banana, którego jem zazwyczaj między 4 a 6, jeśli się przebudzę i mam mdłości. Ale już w sumie mdłości chyba powoli się wyciszają, jednego dnia są, innego bardzo słabe.
Witaj, mam ten sam terminHej! Natknęłam się dziś na tę stronę i widzę, że jest tu niezła grupa wsparcia
Właśnie tego było mi trzeba!
Mam 20 lat i również będę mamą, termin na 13 Listopad
To super!Witaj, mam ten sam termin
Będzie dobrzeTo super!
Zapewne jestem jedną z młodszych osób na forum ale na prawdę miło się czyta wypowiedzi osób które są w tej samej sytuacji.
To moja 1 ciąża i jestem dość zestresowana tym wszystkim.. pewnie to kwestia czasu. Ale cieszę się, że znalazłam fajną grupę wsparcia. Pozdrawiam!
Nie jestes sama, tez tak mam. Juz sie nie moge doczekac wtorku a zarazem sie boje, ze uslysze od lekarza najgorsze.
Ja mam usg dopiero w następny czwartek, więc też nie mogę się doczekać
Jak Ci gin to zgrał?Chwalę się [emoji813] To najsłodszy wycinek