reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A ja ciągle nie wiem co bym zjadla. Nic mi nie podchodzi. Najbardziej za mna chodza fastfoody ale nie pozwalam siebie bo sie do listopada w drzwi nie zmieszcze haha caly czas mysle co by tu zjesc. Od czasu mlodej kapustki na nic mnie nie wzielo.

Ja ostatnio też! Na początku nie mogłam patrzeć na jedzenie! A teraz w nocy budzę się głodna!
Też masz apetyt w nocy?
Tak! Nieraz jak sie obudze w nocy siku to tak mnie ssie, ze zasnac znow nie moge.. ale nie jem w nocy bo to juz by bylo przegiecie [emoji14] rano juz nie wyleguje sie z synem w lozku tylko lece jesc od razu [emoji23]

W nocy to ja śpię hihi Ale mam zapasowego banana, którego jem zazwyczaj między 4 a 6, jeśli się przebudzę i mam mdłości. Ale już w sumie mdłości chyba powoli się wyciszają, jednego dnia są, innego bardzo słabe. :)

Haha a ja mam szklanke wody bo jak sie w nocy budze to mam tak sucho w buzi ze zasnac nie mogę lol no i tez coś zapycha ..
Z cora w 3trymestrze mialam co noc w pogotowiu mala buleczke z wedlinka i pomidorkiem hahahah ..zwykle pare kesow i spac dalej takze nawet calej nie zjadalam.

Dzis mi szefowa powiedziala ze wszyscy to sie chyba sami dowiedza za nim ja ich poinformuje sama ze w ciazy jestem bo juz mam coraz wiekszy brzuszek haha ... A chcialam oficjalnie powiedziec po 2 maja..po usg
Dzis znajomy do Mnie...zerkal ukratkiem na brZuszek ktory zakrywalam...i w pewnym momencie pyta sie ..czy wciaz chodzę na silownie hahaha

Przy mojej szczuplej sylwetce rzuca sie to w oczy lol

Witaj, mam ten sam termin :)
To super!
Zapewne jestem jedną z młodszych osób na forum ale na prawdę miło się czyta wypowiedzi osób które są w tej samej sytuacji.
To moja 1 ciąża i jestem dość zestresowana tym wszystkim.. pewnie to kwestia czasu. Ale cieszę się, że znalazłam fajną grupę wsparcia. Pozdrawiam! :D

To super!
Zapewne jestem jedną z młodszych osób na forum ale na prawdę miło się czyta wypowiedzi osób które są w tej samej sytuacji.
To moja 1 ciąża i jestem dość zestresowana tym wszystkim.. pewnie to kwestia czasu. Ale cieszę się, że znalazłam fajną grupę wsparcia. Pozdrawiam! :D
Będzie dobrze :)
Mając 20 lat byłam w pierwszej ciąży.
Pamiętam tą niepewność, dasz radę.
Byłaś na usg? Jak się czujesz? Jak Twój dzidziek?

reklama
Do góry