reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzidziuś się ruszał czy ja mam jakieś omamy [emoji2] super ja mam 6 tydzien nie mogę się doczekać już kiedy ja zobaczę bobo na ekraniku 8 maja mam uzg[emoji4] gratuluje.
No pewnie, ze sie ruszal i naprawde wygladal jak by raczka machal! Cudny widok.. ja ostatnio tez na to patrzylam, az lekarz nie dowierzal, ze moj maluch taki szalony, normalnie podskakiwal :D

Ogólnie nie czuję się najgorzej, wszystko zależy od dnia. Jak pracowałam było trudniej, ciegle mdłości, brak apetytu, zawroty głowy i okropne bóle brzucha i nieustanna senność do tego stopnia że jak w ciągu dnia nie spałam to od 15-16 mój mózg przestawał pracować. Teraz już troszkę lepiej [emoji5]
Jestem z Bydgoszczy mam 29 lat, kocham aktywność fizyczną, słońce i jedzenie. ZPartnerem dość krótko staraliśmy się o dzidziusia, wiec nie małym zaskoczeniem był pozytywny test ciążowy To będzie nasze pierwsze Maleństwo i już się jego doczekać nie mogę.
Witaj! Ja też z Bydgoszczy [emoji4] i również 89[emoji6]

Będzie dobrze :)
Mając 20 lat byłam w pierwszej ciąży.
Pamiętam tą niepewność, dasz radę.
Byłaś na usg? Jak się czujesz? Jak Twój dzidziek?
Byłam, jak na razie wszystko przedstawia się okey ;) A czuję raz lepiej raz gorzej... suche dłonie, zaparcia i senność mnie prześladuje. Potrafię położyć się delikatnie i już śpię...wiecznie zmęczona. Po za tym strach mieszany z płaczem choć staram się myśleć pozytywnie :)
Słyszałam serduszko i zarys małego maluszka, trochę się podniosłam na duchu :)

reklama
Do góry