Mamcia21.11
Początkująca w BB
Hej Kobietki listopadowe jestem początkująca na tym forum i chciałabym się serdecznie z Wami przywitać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, bedzie dobrzeDzisiaj wreszcie wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Plamienia ustały. Cały weekend się oszczędzałam. Mimo wszystko bardzo się boję. 2 tygodnie temu jeszcze nic nie było widać na usg.
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz powiedzial, ze beta nie jest wyznacznikiem wieku ciazy, najwazniejsze jest usg. Pozatym normy bety sa dosc rozlegleKurczę sama już nie wiem na uzg wyszło mi 4 mm pechezyk ciazowego czyli teraz mam 5 tydzien a na beta wychodzi że 6 bo mam 1969 ml już sama nie wiem jutro mam lekarza ale nie mogę tego pojąć. [emoji849]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj wsrod nasHej Kobietki listopadowe jestem początkująca na tym forum i chciałabym się serdecznie z Wami przywitać
Napisz więcej o sobieBardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć jestem mamą po przejściach i mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze
Mieszkasz nad morzem? Moje życiowe marzenie! [emoji5]My tez korzystalismy z pieknej pogody, aczkolwiek u nas troche wietrznie [emoji14] dzis jest super, wiec poszlam z mlodym na plaze. Rany, jaka tam cisza i spokoj ledwie kilkoro ludzi spacerujacych Zobacz załącznik 845108
Link do: bliźniaki jednojajowe jednokosmówkowe jednoowodnioweZastanawiam się co u Zochy...
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom