reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzisiaj wreszcie wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Plamienia ustały. Cały weekend się oszczędzałam. Mimo wszystko bardzo się boję. 2 tygodnie temu jeszcze nic nie było widać na usg.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki kochana bedzie dobrze [emoji8]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Według wyliczeń lekarza teraz byłby 6 tydzień. Wizytę mam bardzo późno bo dopiero o 19.

Ja często mam wizytę 20:15 wchodzę do gabinetu 21a mniej więcej.
Też w dniu wizyty się lekko stresuje.
U mnie w 6 tygodniu był 14mm pęcherzyk ciałko żółte i kropeczka.
A 2 tygodnie później 15mm fasolka z bijącym serduszkiem.
Wiem, że niektóre dziewczyny widzą serduszko w 6 tygodniu.
Każda ciąża jest inna.
Trzymam kciuki, myśl pozytywnie i daj znać po wizycie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj wreszcie wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Plamienia ustały. Cały weekend się oszczędzałam. Mimo wszystko bardzo się boję. 2 tygodnie temu jeszcze nic nie było widać na usg.

Czekamy na wieści!

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę sama już nie wiem na uzg wyszło mi 4 mm pechezyk ciazowego czyli teraz mam 5 tydzien a na beta wychodzi że 6 bo mam 1969 ml już sama nie wiem jutro mam lekarza ale nie mogę tego pojąć. [emoji849]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też resetuje coraz częściej , w czasie kiedy siedzimy na tel fb itp można zrobić wiele rzeczy :)

Piękny weekend za nami :) korzystaliśmy z pogody cała rodziną. W między czasie sprzedaliśmy i kupiliśmy samochód :) strasznie płakałam :( przywiązuje się do rzeczy tym bardziej że to był mój samochód. Zmieniliśmy bo tamten byłby za mały na 5 osobowa rodzinę. Kupiliśmy 7 os

Pkałaś za samochodem? ;) Chyba jednak hormony ciążowe robią swoje :p ja też przywiązuje się do aut, ale jeszcze płakać mi się nie zdarzyło :) Choć ostatnio popłakałam się na reklamie i jak książkę czytałam...taka wrażliwa się zrobiłam :laugh2:

Dokładnie tak samo się czuję. Już myślałam że koniec mdłości a dziś rano znów wymioty... :/

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuje :( Może jutro będzie lepiej....

Mi tez brzuszek wybulilo ... I napewno to nie wzdecia bo jakis czas mam spokoj .Waga na razie ok
Także doszlo do mnire ze malo dluzszych rzeczy mam lol...nosiłam spodnie z wyzszym stanem i krotkie bluzeczki itd. Wrr

Tez dalam sobie 3 tyg i pomyslec ze myslalam ze siostra jak przyleci to nie zauwazy haha nic z tego...lol

Tez się z tego śmieję. W pracy oprócz szefowej i przyjaciółki nikt nie wie, ale ciekawe jak długo skoro tak to szybko idzie do przodu..Już widzę oczami wyobraźni jak jeden kolega mnie mierzy i mruży oczy, a później komentuje czy przytyłam czy zapylił mnie mąż :laugh2: Tak mi w 1. ciąży poleciał tekstem 8-) Tylko wtedy to był piąty m-c! :szok: Ale jeszcze pod luźną bluzką nie widać...ale pewnie za m-c już będzie :tak::D

Kurczę sama już nie wiem na uzg wyszło mi 4 mm pechezyk ciazowego czyli teraz mam 5 tydzien a na beta wychodzi że 6 bo mam 1969 ml już sama nie wiem jutro mam lekarza ale nie mogę tego pojąć. [emoji849]

Nie porównuj tego tak szczegółowo :) Szkoda zdrowia :) Tak samo jak terminy z usg mijają się z terminami wg OM, trzeba dać na luz :tak:

Przeciez beta jest od do.. Jak 5tydz. Od 18-7.400ml a 6 tydz. Od1000 do 56000 chyba ze masz inne normy . takze moze byc ale nie musi hmm strasznie duza rozbieznosc moze byc jak widze lol

Pkałaś za samochodem? ;) Chyba jednak hormony ciążowe robią swoje :p ja też przywiązuje się do aut, ale jeszcze płakać mi się nie zdarzyło :) Choć ostatnio popłakałam się na reklamie i jak książkę czytałam...taka wrażliwa się zrobiłam :laugh2:

Współczuje :( Może jutro będzie lepiej....

Tez się z tego śmieję. W pracy oprócz szefowej i przyjaciółki nikt nie wie, ale ciekawe jak długo skoro tak to szybko idzie do przodu..Już widzę oczami wyobraźni jak jeden kolega mnie mierzy i mruży oczy, a później komentuje czy przytyłam czy zapylił mnie mąż :laugh2: Tak mi w 1. ciąży poleciał tekstem 8-) Tylko wtedy to był piąty m-c! :szok: Ale jeszcze pod luźną bluzką nie widać...ale pewnie za m-c już będzie :tak::D

Nie porównuj tego tak szczegółowo :) Szkoda zdrowia :) Tak samo jak terminy z usg mijają się z terminami wg OM, trzeba dać na luz :tak:

Haha fajny kolega
Pod luźna bluzka nie widac ale mall takich mam lol
Ost Kolega z ranca wpadl..mialam dres s i obcisla bluzeczke ..szybko mu otworzylam...zmierzyl mnie kilka razy..i mowi..cos sie tak nazarla..mowie jeszcze sie nie zdążyłam odgazować hahahaha

Nikt mnie mnie nie widział z takim brzuchem ..zawsze mial kaloryfer..haha ćwiczenia itp to galy widze beda latac tym co nie wiedza..p.s. Staram sie ubierac przyzwoicie hah

Haha fajny kolega
Pod luźna bluzka nie widac ale mall takich mam lol
Ost Kolega z ranca wpadl..mialam dres s i obcisla bluzeczke ..szybko mu otworzylam...zmierzyl mnie kilka razy..i mowi..cos sie tak nazarla..mowie jeszcze sie nie zdążyłam odgazować hahahaha

Nikt mnie mnie nie widział z takim brzuchem ..zawsze mial kaloryfer..haha ćwiczenia itp to galy widze beda latac tym co nie wiedza..p.s. Staram sie ubierac przyzwoicie hah

O tak, wieczorem jak ktoś by mnie sczapił jak biegam w obcisłej bluzce i taki bebeszek to od razu plotka by poszła hahaa:laugh2: Myślisz, że niczego się nie domyślił? :confused:

reklama
O tak, wieczorem jak ktoś by mnie sczapił jak biegam w obcisłej bluzce i taki bebeszek to od razu plotka by poszła hahaa:laugh2: Myślisz, że niczego się nie domyślił? :confused:

Ciężko powiedziec bo zmienilam temat..nie wiedzial on i jego ze bedziemy chciec wiec moze realistycznie pomysli ze faktycznie gazy haha

Pozatym napisze ze z synkiem brzuszek wybulilo mi jakos w po 16tyg jak nie pozniej a zcora po 12 tyg a teraz jakos szybko lol ..no nic .. Chyba juz tak porozciagane

Do góry