reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

No cóż mam 36 latek już za chwilę 37 jestem mamą 15 latka szczęśliwie donoszonego i urodzonego :tak: niestety kolejne trzy ciąże niedonoszone :( ostatnia w grudniu 2017 roku :( już mówiłam sobie koniec wystarczy tej męki i w marcu br. 2 kreski na teście :szok: oczywiście strach to pierwsze co pomyślałam ale po wizycie u lekarza moje obawy przeszły jak ręką odjął :) bo trzeba walczyć jak to mówią do końca :tak:
c55fe6hh5o3mhj5g.png
Będzie dobrze! :*

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My tez korzystalismy z pieknej pogody, aczkolwiek u nas troche wietrznie [emoji14] dzis jest super, wiec poszlam z mlodym na plaze. Rany, jaka tam cisza i spokoj ledwie kilkoro ludzi spacerujacych :D Zobacz załącznik 845108

WOW! Nad morzem mieszkasz? Ja w górach ;)

No cóż mam 36 latek już za chwilę 37 jestem mamą 15 latka szczęśliwie donoszonego i urodzonego :tak: niestety kolejne trzy ciąże niedonoszone :( ostatnia w grudniu 2017 roku :( już mówiłam sobie koniec wystarczy tej męki i w marcu br. 2 kreski na teście :szok: oczywiście strach to pierwsze co pomyślałam ale po wizycie u lekarza moje obawy przeszły jak ręką odjął :) bo trzeba walczyć jak to mówią do końca :tak:

Witamy:) Podaj termin porodu to dopiszę cię do tabelki na 1. stronie :)
I gratuluję oczywiście:) Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, ze będzie dobrze! Negatywne myśli odpędzać i cieszyć się ciążą :)

Dzień dobry dziewczyny, my dziś prawie od rana na dworze. W koncu wiosna a w zasadzie lato:)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Do góry