Mamcia21.11
Początkująca w BB
To był 6 tydzień + 2 dni jak dobrze pamiętamto 5 kwietnia w którym tyg byłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To był 6 tydzień + 2 dni jak dobrze pamiętamto 5 kwietnia w którym tyg byłaś
Źle napisałam wcześniej 30 marca widziałam już serduszko i wtedy był 6 + 2 dni myli mi się bo co tydzień jestem u lekarza i daty mi się mieszają 5 kwietnia też byłam u lekarza wtedy wypisał mi kartę ciążyTo był 6 tydzień + 2 dni jak dobrze pamiętam
Witaj MamciaHej Kobietki listopadowe jestem początkująca na tym forum i chciałabym się serdecznie z Wami przywitać
Trzymam kciuki.Dziewczynki za pół godziny mam wizytę. Ależ jestem poddenerwowawna. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Jak dostanę kolejne l4 to muszę z szefem pogadać. Nerwówka straszną.
A ja dziewczyny znowu mam plamienia dobrze że dziś wizytę mam jutro miałam iść do pracy jednak nie pójdę dziś tylko posprzatalam a za 3 godziny zaczęłam plamic najgorzej że tu nic nadadzą mi na podtrzymanie bo uwazaja że matka natura wie co robi
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom