reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny miałam dziś imprezę firmową i wypiłam kieliszek wina no tak na serio to pół ale to wszystko przez to że jeszcze nic nie powiedziałam .. i truli mi cały czas żebym chociaż toast za firmę wypiła . Bo to rocznica. Ludzie się upili i powiem wam że jak się im tak przyjżalam to stwierdziłam że po macierzyńskim to sobie na bank ogarnę inna pracę , bo zupełnie nie lubię tych ludzi ... Taka refleksja na wieczór

Serio?! [emoji15] [emoji33] a ja myślałam że to ja mam problem z asertywnoscia ale w takiej sytuacji to choćby mnie bić chcieli to by mnie nie namówili...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeśli chodzi o tą tarczycę to wy już mialyscie ja przed zajściem w ciążę ja robiłam 2 lata temu tarczycę tak z czystej ciekawości i miałam super idealnie w pół książkowo ale teraz też mam do zrobienia cukier morfologia tsh i toksoplazmoze i jaka mam krew bo nie mam nigdzie tego udokumentowanego
Nie ja tylko w 1 ciazy miałam bo tsh w 1 badaniu wyszlo troche powyzej 2.5

Serio?! [emoji15] [emoji33] a ja myślałam że to ja mam problem z asertywnoscia ale w takiej sytuacji to choćby mnie bić chcieli to by mnie nie namówili...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

W niektorych krajach pija wino w ciazy, ale na zasadzie 1 maly kieliszek do obiadu. Wino ma dobry wplyw na organizm. Nie popieram tego, ale w niektorych kulturach to norma

A ja mam problem nie wiem jak powiedzieć synowi A pyta czy z dzidzia dobrze wszystko ....
To jednak poronienie? A kiedy masz potwierdzenie czy jakas wizytę u lekarza niech sprawdzą czy wszystko się oczyscilo dobrze

Ja poronilam w 14 tygodniu i wiem co czujesz sama to przezywalam a córce powiedzialam że dzieci umarły ale szybko zaszlam w ciążę bo po 2 tygodniach po poronieniu i mam zdrowego synka

Trzymam kciuki za nastepne fasolki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja mam to samo ginekolog jak mnie badał to na wzierniku było tego sporo ale powiedział jak pH wyjdzie kwaśne to jest ok i nie ma co się martwić a jak nie no to znaczy że był by stan zapalny i trzeba by było brać tabletki na szczęście moje pH jest kwaśne ale to jest takie dziwne uczucie
A ja wręcz przeciwnie. Przed ciążą zawsze coś tak się pojawialo w zależności od dnia cyklu raz wiecej raz mniej i wiadomo wtedy rozna konsystencja a teraz to wcale.... Mam tak sucho że aż libido mi przez to spadło, bo cały czas nie czuję się 'gotowa' i nawet nie w głowie mi, żeby mąż mi pomógł...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobitki
Mam 5 tc i dzisiaj strasznie boli mnie głowa lekarza mam we wtorek dopiero i nie wiem czy mi można jakaś tabletkę wziąść czy nie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry