reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny miałam dziś imprezę firmową i wypiłam kieliszek wina no tak na serio to pół ale to wszystko przez to że jeszcze nic nie powiedziałam .. i truli mi cały czas żebym chociaż toast za firmę wypiła . Bo to rocznica. Ludzie się upili i powiem wam że jak się im tak przyjżalam to stwierdziłam że po macierzyńskim to sobie na bank ogarnę inna pracę , bo zupełnie nie lubię tych ludzi ... Taka refleksja na wieczór

Serio?! [emoji15] [emoji33] a ja myślałam że to ja mam problem z asertywnoscia ale w takiej sytuacji to choćby mnie bić chcieli to by mnie nie namówili...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeśli chodzi o tą tarczycę to wy już mialyscie ja przed zajściem w ciążę ja robiłam 2 lata temu tarczycę tak z czystej ciekawości i miałam super idealnie w pół książkowo ale teraz też mam do zrobienia cukier morfologia tsh i toksoplazmoze i jaka mam krew bo nie mam nigdzie tego udokumentowanego
Nie ja tylko w 1 ciazy miałam bo tsh w 1 badaniu wyszlo troche powyzej 2.5

Serio?! [emoji15] [emoji33] a ja myślałam że to ja mam problem z asertywnoscia ale w takiej sytuacji to choćby mnie bić chcieli to by mnie nie namówili...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

W niektorych krajach pija wino w ciazy, ale na zasadzie 1 maly kieliszek do obiadu. Wino ma dobry wplyw na organizm. Nie popieram tego, ale w niektorych kulturach to norma

A ja mam problem nie wiem jak powiedzieć synowi A pyta czy z dzidzia dobrze wszystko ....
To jednak poronienie? A kiedy masz potwierdzenie czy jakas wizytę u lekarza niech sprawdzą czy wszystko się oczyscilo dobrze

Ja poronilam w 14 tygodniu i wiem co czujesz sama to przezywalam a córce powiedzialam że dzieci umarły ale szybko zaszlam w ciążę bo po 2 tygodniach po poronieniu i mam zdrowego synka

Trzymam kciuki za nastepne fasolki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja mam to samo ginekolog jak mnie badał to na wzierniku było tego sporo ale powiedział jak pH wyjdzie kwaśne to jest ok i nie ma co się martwić a jak nie no to znaczy że był by stan zapalny i trzeba by było brać tabletki na szczęście moje pH jest kwaśne ale to jest takie dziwne uczucie
A ja wręcz przeciwnie. Przed ciążą zawsze coś tak się pojawialo w zależności od dnia cyklu raz wiecej raz mniej i wiadomo wtedy rozna konsystencja a teraz to wcale.... Mam tak sucho że aż libido mi przez to spadło, bo cały czas nie czuję się 'gotowa' i nawet nie w głowie mi, żeby mąż mi pomógł...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobitki
Mam 5 tc i dzisiaj strasznie boli mnie głowa lekarza mam we wtorek dopiero i nie wiem czy mi można jakaś tabletkę wziąść czy nie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry