netka.
Fanka BB :)
Nie wiem co mam myśleć nigdy nie poronilam nie wiem jakie sa tego objawy ....
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Jedz na IP.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem co mam myśleć nigdy nie poronilam nie wiem jakie sa tego objawy ....
Nie znam sie totalnie na krwiakach, nie wiem skad one sie biora ale wiem ze to czeste zjawisko i ze bardzo czesto zwyczajnie sie wchlania i nie zagraza dzieckuZla jestem na swojego gina gdyby od razu dał mi skierowanie na usg bym wiedziała na czym stoję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] a czy krwiak mógł by się zrobić po cc ???
Muszę czekać na transport w domu dwojka dzieci i nie mam z kim zostawić ... Czekam na tescia i pojadęJedz na IP.
Zdarza się, że robią się po cc jak macica się nie oczyści dokładnie ale najczęściej powstają w ciąży podczas zagnieżdżania jajeczka i powodują krwawienia, zazwyczaj wchłaniają się same po jakimś czasie.Zla jestem na swojego gina gdyby od razu dał mi skierowanie na usg bym wiedziała na czym stoję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] a czy krwiak mógł by się zrobić po cc ???
Mam nadzieję że to nic złego [emoji22]Nie znam sie totalnie na krwiakach, nie wiem skad one sie biora ale wiem ze to czeste zjawisko i ze bardzo czesto zwyczajnie sie wchlania i nie zagraza dziecku
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Zdarza się, że robią się po cc jak macica się nie oczyści dokładnie ale najczęściej powstają w ciąży podczas zagnieżdżania jajeczka i powodują krwawienia, zazwyczaj wchłaniają się same po jakimś czasie.
Staram się ale to niw takie latwe w żadnej poprzedniej ciąży tak nie miałamNatala, poprostu sie nie stresuj. Poczekaj cierpliwie na tescia i jedz na ip.