reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czekam godzinę na wynik bety ale po usg nie ludze się na nic [emoji22][emoji22][emoji22]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .

Ps. Najgorszy dzień w moim całym życiu!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I jak tam kochana u Ciebie masz wynik Bety ??

reklama
Czekam godzinę na wynik bety ale po usg nie ludze się na nic [emoji22][emoji22][emoji22]

Nie ma nic są ślady ale już się wszystko odkleilo ... Także raczej juz nadziei nie ma

Jak nie ma nic? Nie ma pecherzyka nawet?

4c3tskjoa7ptmvui.png

Do góry