reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Teraz zadzwoniła mi lekarka pow że dzisiejsza beta jest ponad 2tys czyli 5tydz z ostatniej miesiączki wychodzi 7tydz ale ostatnie 3mies okres mi wariowal więc może owu się przesunela... brzuszek mbie trochę boli leżę i staram się nie myśleć ale łzy same płyną jutro mam 8.50 rano kolejne beta hcg i jeżeli wzrośnie to bd ok jeżeli nie to niestety najgorsze [emoji22] [emoji22]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

O jej :(:(:( trzymam kciuki kochana!!

reklama
Wspieramy Cię myślami i też liczymy, że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze..

Ja tez mam od początku ślinotok i wiecznie zatkany nos z katarem:) i mdłości najmocniejsze wieczorem. Praktycznie co wieczór mnie męczą.. Dziś kończyłam pracę o 22 i kilka minut przed zakończeniem przytuliłam porcelanę.. Pierwszy haft i to w robocie :) na szczęście nikt mnie nie przyłapał i mam nadzieję, że mo to w nawyku nie zostanie :D

Ja po wizycie... jestem załamana plamienia nie ustały na usg jest pecherzyk z plodem ale skierowała mnie dziś na bete i jutro z samego rana jeżeli chociaż trochę bd wyższa od jutra bd brała tabl z progesteronem jeśli nie to już kończyć nie muszę;( czyli że ciąża obumarla ..... przepraszam was płacze cały czas mój M też jest zdolowany.. niewierze po prostu ... jeszcze dzis wydalam 260f na lekarzy mam dość już wszystkiego . ;(;(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Uszy do góry bądź dobrej myśli maluszek też to czuję zobaczysz zrobisz betę i będzie okej

Wystraszylam się przed chwilą strasznie podcierajac się zauważyłam ślady krwi , mój M w pracy jestem sama z dziećmi i nie wiem co się dzieje nie mam jak jechać na IP ... Boję się :( nie znam wyników poprzedniej bety , wiem tyle że testy wychodziły pozytywne ... Ale raczej to nie możliwe żeby miesiączka spóźniła się ponad 15 dni na razie nic nie boli troszkę brzuch ... Nie wiem co robić strasznie sie boję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Wystraszylam się przed chwilą strasznie podcierajac się zauważyłam ślady krwi , mój M w pracy jestem sama z dziećmi i nie wiem co się dzieje nie mam jak jechać na IP ... Boję się :( nie znam wyników poprzedniej bety , wiem tyle że testy wychodziły pozytywne ... Ale raczej to nie możliwe żeby miesiączka spóźniła się ponad 15 dni na razie nic nie boli troszkę brzuch ... Nie wiem co robić strasznie sie boję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Dodam że robiłam 5 testów i wszystkie były pozytywne [emoji22][emoji22][emoji22] strasznie się boję

Dużo tej krwi? To sama krew czy sluz trochę zabarwiony na różowo albo brązowo?

Dużo tej krwi? To sama krew czy sluz trochę zabarwiony na różowo albo brązowo?
Na początku trochę krwi potem śluz ale bardziej na czerwono niz na różowo. A teraz nie wiem bo przysnelam jeszcze. Zaraz sie dowiem. Ale Tesciu jak przyjedzie pojade do szpitala żeby zbadali bo ta niepewnoac nie da mi żyć

reklama
Śluz z krwia i pojedyncze skrzepy [emoji22]na wkladce nie ma tylko jak się podcieram boję się [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Do góry