Jedz do szpitala od razu jak będziesz mogła. Nie martw się. Jesteśmy z Tobą [emoji8]Śluz z krwia i pojedyncze skrzepy [emoji22]na wkladce nie ma tylko jak się podcieram boję się [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
reklama
natala95
Fanka BB :)
Pojadę ale muszę czekać na teścia póki co nie mam jak , martwię się strasznieJedz do szpitala od razu jak będziesz mogła. Nie martw się. Jesteśmy z Tobą [emoji8]
Igorowelove
Moderatorka
Trzymam kciuki zeby nie bylo to nic powaznego!Pojadę ale muszę czekać na teścia póki co nie mam jak , martwię się strasznie
natala95
Nie wiem co mam myśleć nigdy nie poronilam nie wiem jakie sa tego objawy ....Trzymam kciuki zeby nie bylo to nic powaznego!
AsiekAsiek.90
Zaangażowana w BB
Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .
Ps. Najgorszy dzień w moim całym życiu!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Igorowelove
Moderatorka
To wcale nie musi byc poronienie! Odsun wogle takie mysli z glowy. Moze masz jakiegos krwiaka ktore bardzo czesto sie wchlaniaja wiec to nic strasznego!Nie wiem co mam myśleć nigdy nie poronilam nie wiem jakie sa tego objawy ....
natala95
Mam ten sam strach wiem co czujesz [emoji22][emoji22][emoji22]przykro mi bardzo ...Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .
natala95
Zla jestem na swojego gina gdyby od razu dał mi skierowanie na usg bym wiedziała na czym stoję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] a czy krwiak mógł by się zrobić po cc ???To wcale nie musi byc poronienie! Odsun wogle takie mysli z glowy. Moze masz jakiegos krwiaka ktore bardzo czesto sie wchlaniaja wiec to nic strasznego!
Idź na betę i poczekaj na wyniki, będziesz miała pewność. Ale wiem co czujesz widząc tą krew i strasznie Ci współczuję [emoji20] czekamy na wieści mocno trzymając kciuki! [emoji11]Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
netka.
Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .
Przykro mi bardzo.