reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Pojadę ale muszę czekać na teścia póki co nie mam jak , martwię się strasznie

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Trzymam kciuki zeby nie bylo to nic powaznego!

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .

Ps. Najgorszy dzień w moim całym życiu!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .

Mam ten sam strach wiem co czujesz [emoji22][emoji22][emoji22]przykro mi bardzo ...

To wcale nie musi byc poronienie! Odsun wogle takie mysli z glowy. Moze masz jakiegos krwiaka ktore bardzo czesto sie wchlaniaja wiec to nic strasznego!

4c3tskjoa7ptmvui.png
Zla jestem na swojego gina gdyby od razu dał mi skierowanie na usg bym wiedziała na czym stoję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] a czy krwiak mógł by się zrobić po cc ???

Idź na betę i poczekaj na wyniki, będziesz miała pewność. Ale wiem co czujesz widząc tą krew i strasznie Ci współczuję [emoji20] czekamy na wieści mocno trzymając kciuki! [emoji11]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Przykro mi bardzo. :sad:

Do góry