reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja już zwatpilam nie wiem wg po co jadę na ta 2 bete jeżeli teraz wstałam i krew normalna krew okresowa do tego ciągle bóle brzucha po prostu fantastycznie . .. To Już koniec dziewczynki . Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy życzę wam aby wasze pociechy urosły zdrowe i wszystko z waszą ciąża przebiegało prawidłowo!!! Dziekuje wam raz jeszcze i powodzenia . .

Ps. Najgorszy dzień w moim całym życiu!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jedz zrob betę, mocno trzymam kciuki i przytulam mocno!

reklama
Natala, u mnie było tak.
W grudniu zaszlam a między 16 a 28 stycznia miałam trzykrotne delikatne plamienie, na papierze po sikaniu. Później od 28 stycznia tydzień plamienia, nastepnie dwa dni krwawienia (co 20 min do WC zmienić podpaske) leciało ze skrzepami - taka wątróbka - duże były te skrzepy. Przez kolejny tydzień plamienia. Ustąpiły i dostałam zakażenia - dreszcze, ból głowy, bóle mięśni i kości w całym ciele, wymioty, mega osłabienie, temperatura. 13 miałam zabieg + silny antybiotyk. Tydzień to trwało a kolejny walka z biegunka po antybiotyku.
A 4 marca owulacja, przytulanko i ciąża. Oczywiście po zielonym świetle od gina, po kontrolnym badaniu USG.
U mnie też strzępy są ale na razie dwa razy co chwilę chodzę do łazienki ... Tata nie odbiera Jak na razie ... Ale staram się być spokojna żeby dzieci nie odczuly ze się boję ....

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

U mnie też strzępy są ale na razie dwa razy co chwilę chodzę do łazienki ... Tata nie odbiera Jak na razie ... Ale staram się być spokojna żeby dzieci nie odczuly ze się boję ....

Trzymamy kciuki. Rzeczywiście bądź spokojna dla dzieci. Co ma być to będzie. Najważniejsze, że dzisiaj zrobią USG i będziesz wiedziała na czym stoisz. Teraz godzina w ta czy w ta nic nie zmieni. Powodzenia. :blink:

Zla jestem na swojego gina gdyby od razu dał mi skierowanie na usg bym wiedziała na czym stoję [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] a czy krwiak mógł by się zrobić po cc ???

Nie przez cc, krwiak to zgromadzona krew z uszkodzonego naczynia (np podczas zagniezdzamia, na skutek wysilku). Spokojnie w szpitalu Cie zbadaja i bedziesz wiedziala co i jak. Trzymam kciuju

Trzymamy kciuki. Rzeczywiście bądź spokojna dla dzieci. Co ma być to będzie. Najważniejsze, że dzisiaj zrobią USG i będziesz wiedziała na czym stoisz. Teraz godzina w ta czy w ta nic nie zmieni. Powodzenia. :blink:
Wiem ale jednak mam nadzieję że jest ok ... A jak bedxie ok zmieniam ginekologa bo tak nie moze być ze nic nie powiedział i wgl bete też kazał zrobić a ja nie mogr przed wizyta zobaczyć wyników ... Poprzednie ciaze ładnie prowadził A wizyty tez miałam na etapie 5 6 tyg i usg robił a teraz wrrr [emoji36][emoji36][emoji36]

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze fasolki! Bardzo mi przykro że macie takie stresy[emoji1304]dajcie znać co i jak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dalej czekam na tescia a krew dalej się pojawia [emoji22]

Lekarze mówią, że w pierwszym trymestrze to może się zdarzać i nie znaczy nic złego. Ale wiem, że takie informacje Cię teraz nie uspokoją. Mocno trzymam kciuki o dobre wieści!

Do góry