reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Ooooo... To fajnie! A nie słyszałaś może dwóch serduszek?
Żartuję
Ania25037
A plamiłaś jednorazowo czy się powtórzyło?
W 20s znalazlam to jedno i dalej nie szukalam
Dziewczyny trzymajcie sie. Trzymam kciuki by to nie bylo nic groźnego!
Asia też się połóż i wypij melisę. Do 16 zleci. Zapytaj lekarza o duphaston i luteine dla świętego spokoju. Wszystko będzie dobrze. Musi być. Mocno przytulam.Ps nie mam żadnych boli ;(
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W nocy dostałam plamienia. W pierwszej ciąży też miałam tylko że mniejsze. Tydzień dopiero 5. Wcześniej bardzo bolały mnie piersi a od momentu plamienia nie odczuwam bólu.Ania A te plemienia miałaś po nocy? Który to tydzień? Postaraj się odpoczywać i dużo leżeć. Zaparz sobie też melisy żeby się trochę uspokoić.
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AsiekAsiek.90
Zaangażowana w BB
Tak zrobie... Dziękuję wam kochane :-*Asia też się połóż i wypij melisę. Do 16 zleci. Zapytaj lekarza o duphaston i luteine dla świętego spokoju. Wszystko będzie dobrze. Musi być. Mocno przytulam.
Piersi przestały mnie boleć z 3dni temu a teraz te plamienia masakra.
Kochana to jak 5 to pewnie teraz masz termin @. Wtedy takie rzeczy się zdarzają. Ja miałam ciemnobrazowe upławy w 5/6 tydzień właśnie w okolicy planowej @. Ttwało to 4 dni. Ważne abyś odpoczywała, leżała i nic nie dźwigała.W nocy dostałam plamienia. W pierwszej ciąży też miałam tylko że mniejsze. Tydzień dopiero 5. Wcześniej bardzo bolały mnie piersi a od momentu plamienia nie odczuwam bólu.
Witajcie dziewczyny wczoraj mialam kiepski dzień mdłości masakra ale dziś trochę mniejsze umylam podłogi i dziś o 14 mam spotkanie z pracodawcą strasznie się denerwuje jak mam mu to powiedzieć
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, stres jest. Ale lepiej jest mieć to już za sobą. Ja powiedziałam dzisiaj i z głowy. A twoj pracodawca jaki jest?
Na szczęście tylko jednorazowo, ale i tak bardzo się martwię.
Może coś się oczyściło. Równie dobrze może jakieś naczynko pękło i stąd ta odrobina krwi. W ciazy wszystko mocno ukrwione jest. Wypij melisę i połóż się jak radzi koleżanka. Będzie dobrze!
I za każdym razem co idę siku jest krew w sluzie ja umrę do 16 boooze!!!!
Trzymam mocno kciuki! Połóż się i nie denerwuj. Pewnie dostaniesz luteinę. Będzie dobrze. Musi być!!!
D
Deleted member 178885
Gość
Dostałam dość silnego brązowego plamienia [emoji26]
Wizytę mam dopiero w poniedziałek. Bardzo się boję [emoji33]
..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
Deleted member 178885
Gość
Hey
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Weronikakrz
Fanka BB :)
No wiesz tam pracuje większość facetów na cały magazyn jest około 100 facetów i i 10 kobiet ja niedługo tam pracuje od września a umowę mam do końca listopada tu w Holandii jest takie prawo że muszą ci przedluzyc umowę jeśli umowa ci się kończy w czasie urlopu macierzyńskiegoRozumiem, stres jest. Ale lepiej jest mieć to już za sobą. Ja powiedziałam dzisiaj i z głowy. A twoj pracodawca jaki jest?
Może coś się oczyściło. Równie dobrze może jakieś naczynko pękło i stąd ta odrobina krwi. W ciazy wszystko mocno ukrwione jest. Wypij melisę i połóż się jak radzi koleżanka. Będzie dobrze!
Trzymam mocno kciuki! Połóż się i nie denerwuj. Pewnie dostaniesz luteinę. Będzie dobrze. Musi być!!!
A mój menadżer młody około 30 może zrozumie że tego nieplanowalam zobaczymy jakos to będzie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom