reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja niby nie mam plamien ani nic wgl nie czuje sie jak bym była w ciąży i to mnie nie pokoji a gdzie jeszcze do 12 kwietnia szok

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ania A te plemienia miałaś po nocy? Który to tydzień? Postaraj się odpoczywać i dużo leżeć. Zaparz sobie też melisy żeby się trochę uspokoić.
W nocy dostałam plamienia. W pierwszej ciąży też miałam tylko że mniejsze. Tydzień dopiero 5. Wcześniej bardzo bolały mnie piersi a od momentu plamienia nie odczuwam bólu.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia też się połóż i wypij melisę. Do 16 zleci. Zapytaj lekarza o duphaston i luteine dla świętego spokoju. Wszystko będzie dobrze. Musi być. Mocno przytulam.
Tak zrobie... Dziękuję wam kochane :-*
Piersi przestały mnie boleć z 3dni temu a teraz te plamienia masakra.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

W nocy dostałam plamienia. W pierwszej ciąży też miałam tylko że mniejsze. Tydzień dopiero 5. Wcześniej bardzo bolały mnie piersi a od momentu plamienia nie odczuwam bólu.

Kochana to jak 5 to pewnie teraz masz termin @. Wtedy takie rzeczy się zdarzają. Ja miałam ciemnobrazowe upławy w 5/6 tydzień właśnie w okolicy planowej @. Ttwało to 4 dni. Ważne abyś odpoczywała, leżała i nic nie dźwigała.

Witajcie dziewczyny wczoraj mialam kiepski dzień mdłości masakra ale dziś trochę mniejsze umylam podłogi i dziś o 14 mam spotkanie z pracodawcą strasznie się denerwuje jak mam mu to powiedzieć

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem, stres jest. Ale lepiej jest mieć to już za sobą. Ja powiedziałam dzisiaj i z głowy. A twoj pracodawca jaki jest?

Na szczęście tylko jednorazowo, ale i tak bardzo się martwię.

Może coś się oczyściło. Równie dobrze może jakieś naczynko pękło i stąd ta odrobina krwi. W ciazy wszystko mocno ukrwione jest. Wypij melisę i połóż się jak radzi koleżanka. Będzie dobrze!

I za każdym razem co idę siku jest krew w sluzie ja umrę do 16 boooze!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam mocno kciuki! Połóż się i nie denerwuj. Pewnie dostaniesz luteinę. Będzie dobrze. Musi być!!!

reklama
Rozumiem, stres jest. Ale lepiej jest mieć to już za sobą. Ja powiedziałam dzisiaj i z głowy. A twoj pracodawca jaki jest?

Może coś się oczyściło. Równie dobrze może jakieś naczynko pękło i stąd ta odrobina krwi. W ciazy wszystko mocno ukrwione jest. Wypij melisę i połóż się jak radzi koleżanka. Będzie dobrze!

Trzymam mocno kciuki! Połóż się i nie denerwuj. Pewnie dostaniesz luteinę. Będzie dobrze. Musi być!!!
No wiesz tam pracuje większość facetów na cały magazyn jest około 100 facetów i i 10 kobiet ja niedługo tam pracuje od września a umowę mam do końca listopada tu w Holandii jest takie prawo że muszą ci przedluzyc umowę jeśli umowa ci się kończy w czasie urlopu macierzyńskiego

A mój menadżer młody około 30 może zrozumie że tego nieplanowalam zobaczymy jakos to będzie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry