reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziękuję mam nadzieję że bd tak samo jak u Ciebie kochana:* a mam pyt czy zawsze gdy występują plamienia przypisuje gin luteine lub dupka czy Nie jest to konieczne?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
będzie dobrze trzymam kciuki za ciebie i ta kropeczke malutką napisz jak wrócisz od gin co i jak

reklama
Dramat jest z tym co piszesz:( nie ma takich sytuacji u Mnie.
A twoj M jak pracuje. ? Nie chcielibyscie przeniesc sie np. Tu gdzie my?
Pracuje jako flt i rozmawiał z szefem o transfer na inny warehouse dalej od Londynu do pettrrborough. A gdzie wy mieszkacie ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dzisiaj żaden lekarz mnie nie przyjmie. Jak plamienie się powtórzy to jadę do szpitala.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myslalam by udac sie prywatnie ale w koncu stwierdzilam ze kupie doppler do sluchania serduszka.. Zobaczylam filmiki na YouTube bo sama nawet nie wiedzialam ze tak mozna ( nie slucham codzien bo mi to niepotrzebne i nie zamierzam swirowac:) jakby komus przyszlo na mysl taka sytuacja) .. Takze nagralam raz piekny galop no i teraz sobie to odsluchuje haha:p
Musze czekac ale wiem ze bedzie warto :)

Ooooo... To fajnie! A nie słyszałaś może dwóch serduszek? :p
Żartuję ;)

Ania25037
A plamiłaś jednorazowo czy się powtórzyło?

Witajcie dziewczyny wczoraj mialam kiepski dzień mdłości masakra ale dziś trochę mniejsze umylam podłogi i dziś o 14 mam spotkanie z pracodawcą strasznie się denerwuje jak mam mu to powiedzieć

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania A te plemienia miałaś po nocy? Który to tydzień? Postaraj się odpoczywać i dużo leżeć. Zaparz sobie też melisy żeby się trochę uspokoić.

reklama
Do góry