reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziękuję mam nadzieję że bd tak samo jak u Ciebie kochana:* a mam pyt czy zawsze gdy występują plamienia przypisuje gin luteine lub dupka czy Nie jest to konieczne?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
będzie dobrze trzymam kciuki za ciebie i ta kropeczke malutką napisz jak wrócisz od gin co i jak

reklama
Dramat jest z tym co piszesz:( nie ma takich sytuacji u Mnie.
A twoj M jak pracuje. ? Nie chcielibyscie przeniesc sie np. Tu gdzie my?
Pracuje jako flt i rozmawiał z szefem o transfer na inny warehouse dalej od Londynu do pettrrborough. A gdzie wy mieszkacie ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dzisiaj żaden lekarz mnie nie przyjmie. Jak plamienie się powtórzy to jadę do szpitala.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myslalam by udac sie prywatnie ale w koncu stwierdzilam ze kupie doppler do sluchania serduszka.. Zobaczylam filmiki na YouTube bo sama nawet nie wiedzialam ze tak mozna ( nie slucham codzien bo mi to niepotrzebne i nie zamierzam swirowac:) jakby komus przyszlo na mysl taka sytuacja) .. Takze nagralam raz piekny galop no i teraz sobie to odsluchuje haha:p
Musze czekac ale wiem ze bedzie warto :)

Ooooo... To fajnie! A nie słyszałaś może dwóch serduszek? :p
Żartuję ;)

Ania25037
A plamiłaś jednorazowo czy się powtórzyło?

Witajcie dziewczyny wczoraj mialam kiepski dzień mdłości masakra ale dziś trochę mniejsze umylam podłogi i dziś o 14 mam spotkanie z pracodawcą strasznie się denerwuje jak mam mu to powiedzieć

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania A te plemienia miałaś po nocy? Który to tydzień? Postaraj się odpoczywać i dużo leżeć. Zaparz sobie też melisy żeby się trochę uspokoić.

reklama
Do góry