reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie to samo, w 1 ciaży nie miałam plamień, w tej na poczatku kilka dni. Też prawie zawału dostałam, ale lekarz wyjasnił mi, ze czestk sie zdarzaja i trzeba byc dobrej mysli. U nas w usg jest i było wszystko ok. Za Ciebie tez trzymam kciuki! Odpoczywaj i nie denerwuj się, 16 juz tuz tuz
Dziękuję mam nadzieję że bd tak samo jak u Ciebie kochana:* a mam pyt czy zawsze gdy występują plamienia przypisuje gin luteine lub dupka czy Nie jest to konieczne?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję mam nadzieję że bd tak samo jak u Ciebie kochana:* a mam pyt czy zawsze gdy występują plamienia przypisuje gin luteine lub dupka czy Nie jest to konieczne?

Ja dostałam, ale w dniu plamienia bylam u innego lekarza. Moj ginekolog powiedział, ze nie, chyba, ze przyczyną jest niedobor progesteronu.
Ale jak juz zaczyna sie brac, to trzeba kontynuowac do wyksztalcenia sie lozyska.

A nie wiedziałam ze ty w uk. Mi znajoma ktora korzystala z wczesniejszego scanu kazala dzwonic na early pregnancy unit jakby sie cos dzialo i jeszcze pokoloryzowac takze sa w stanie zrobic ten scan wcześniej
Ja mam termin 2 maja na pierwszy scan ..bede w skończonym 13 tyg. Ale podsluchalam serduszko takze spokojnie czekam

Wróciłam do pracy i widze ze więcej mam ciagniec. Ukluc ale nie jakis strasznych

Milenaaaa bardzo sie ciesze ze z malenstwem wszystko dobrze :):):):)

Biedna ty, rzeczywiscie długo czekasz na zobaczenie swojego Kropka :sorry2: Ale za to Bąbel będzie już duży :) Będzie machał rączkami do Ciebie i wywijał nóżkami ;) A gdzie posłuchałaś serduszka? Coś mnie ominęło? :confused:

Milena
Super! Gratuluję wizyty! :)
Mówisz, ze ci mdłości minęły? Kurde, może mnie też to spotka przed skończeniem I trymestru :p

AsiekAsiek
Lekarz zrobi ci usg i cię uspokoi. Teraz postaraj się nie denerwować i odpoczywaj. Czas szybko zleci :tak:

Powiedziałam przed chwilą szefowej :) Tak jak myślałam: pogratulowała mi, powiedziała, ze się cieszy i żebym na razie przyuczała naszą stażystkę. Pani stażystka kilka lat starsza ode mnie, bardzo sympatyczna... fajnie, ma szansę zostać ;) Taką furtkę jej otworzyłam :D Ulżyło mi.... :yes:

Biedna ty, rzeczywiscie długo czekasz na zobaczenie swojego Kropka :sorry2: Ale za to Bąbel będzie już duży :) Będzie machał rączkami do Ciebie i wywijał nóżkami ;) A gdzie posłuchałaś serduszka? Coś mnie ominęło? :confused:

Milena
Mówisz, ze ci mdłości minęły? Kurde, może mnie też to spotka przed skończeniem I trymestru [emoji14]

AsiekAsiek
Lekarz zrobi ci usg i cię uspokoi. Teraz postaraj się nie denerwować i odpoczywaj. Czas szybko zleci :tak:
Podtrzymalyscie mnie na duchu przestałam na chwilkę myśleć czytałam wiadomości ile ludzi zabija się w Londynie aż boję się jechać dzis do gin bo mam to na centrum Londynu masakra dzis 1 nocy dzgnieto i zabito ok 14os przecież to jest cholera chore !!!! Jesteśmy gorszym krajem niż USA!! I bądź tu spokojny :/

Ja dostałam, ale w dniu plamienia bylam u innego lekarza. Moj ginekolog powiedział, ze nie, chyba, ze przyczyną jest niedobor progesteronu.
Ale jak juz zaczyna sie brac, to trzeba kontynuowac do wyksztalcenia sie lozyska.
Dlatego zobaczymy co i jak ehh staram się być dobrej myśli.

Podtrzymalyscie mnie na duchu przestałam na chwilkę myśleć czytałam wiadomości ile ludzi zabija się w Londynie aż boję się jechać dzis do gin bo mam to na centrum Londynu masakra dzis 1 nocy dzgnieto i zabito ok 14os przecież to jest cholera chore !!!! Jesteśmy gorszym krajem niż USA!! I bądź tu spokojny :/

Rano czytałam na onecie. Masakra :sorry: Co to się dzieje na świecie...

Milena
Mówisz, ze ci mdłości minęły? Kurde, może mnie też to spotka przed skończeniem I trymestru :p

AsiekAsiek

Myslalam by udac sie prywatnie ale w koncu stwierdzilam ze kupie doppler do sluchania serduszka.. Zobaczylam filmiki na YouTube bo sama nawet nie wiedzialam ze tak mozna ( nie slucham codzien bo mi to niepotrzebne i nie zamierzam swirowac:) jakby komus przyszlo na mysl taka sytuacja) .. Takze nagralam raz piekny galop no i teraz sobie to odsluchuje haha:p
Musze czekac ale wiem ze bedzie warto :)

reklama
Nie wiem zaczyna mnie już to wszystko przerastac... Ale dobrze że mamy w planach ucieczkę za Londyn bliżej Manchester może bd tam spokojniej bez gangów i dzieci biegających z nozami:/

Dramat jest z tym co piszesz:( nie ma takich sytuacji u Mnie.
A twoj M jak pracuje. ? Nie chcielibyscie przeniesc sie np. Tu gdzie my?

Do góry