Atramentowa
Fanka BB :)
Nie wiem właśnie ale moja też chyba coś podobnego ma. Ciemieniucha to chyba bardziej takie płaty żółtaweCzy ta sucha skóra to dalej ciemieniucha ?mam nadzieję ze w miarę widać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem właśnie ale moja też chyba coś podobnego ma. Ciemieniucha to chyba bardziej takie płaty żółtaweCzy ta sucha skóra to dalej ciemieniucha ?mam nadzieję ze w miarę widać?
U nas tak wygląda pozostałość po ciemieniusze. Nie da się tego wyczesac. Ja smaruje bepanthenem na kilka godzin przed i podczas kąpieli zmywam. Też już taki stan mamy dość długo od jutra testuje ziajke na ciemieniuche.Czy ta sucha skóra to dalej ciemieniucha ?mam nadzieję ze w miarę widać?
ja również mam ten problem . rozwiazalas.swoj??Czemu emotikony mi się nie pojawiaja?
mi się wydaje że to.ciemieniucha czy też pozostałość hmmCzy ta sucha skóra to dalej ciemieniucha ?mam nadzieję ze w miarę widać?
Mieliśmy łuszczącą się skórę ne głowie i ciele kąpałam w emplium nawilżałam głowę też potem kupiłam szampon nawilżający zeszloCzy ta sucha skóra to dalej ciemieniucha ?mam nadzieję ze w miarę widać?
U mnie już ze 3 tyg to nie schodzi, niby nie widać tego na pierwszy rzut oka, ale ani kąpiel w oliwie z oliwek, ani smarowanie oliwka nie pomaga. To się już generalnie nie chce wyczesac. Schodzi tylko od paznokcia, a przecież nie będę mu drapala całej głowy. Moim zdaniem miesiąc walki naturalnymi sposobami to długo i pora zadziałać bardziej chemicznymi metodami, niestety...mi to się wydaje że to zejdzie, te suche płatki i używając naturalna oliwkę przed kąpielą bez konieczności kupowania innych specyfików
Kochana ja swojemu jak mu się płatki zaczęły robić to nawilżalam wpierw oliwka a w trakcie kąpieli wyczesywalam tą jego szczotka z mydlem . nie myłam główki ręką bo by to nie zeszło jeśli wiesz o co mi chodzi. jednak musiałam troszkę szczotkę w niektórych miejscach docisnąć i szybko było po problemie ale mówię dpciskalam pozatym może się te szczotki różnią między sobą miękkością ? moja taka sztywna. suche płatki to mi się wydaje są jak to już zaczyna się nawarstwiać i zamiast mniej to jest więcejU mnie już ze 3 tyg to nie schodzi, niby nie widać tego na pierwszy rzut oka, ale ani kąpiel w oliwie z oliwek, ani smarowanie oliwka nie pomaga. To się już generalnie nie chce wyczesac. Schodzi tylko od paznokcia, a przecież nie będę mu drapala całej głowy. Moim zdaniem miesiąc walki naturalnymi sposobami to długo i pora zadziałać bardziej chemicznymi metodami, niestety...
U mnie właśnie to duże schodzili oliwka i tetra, później oliwka i szczoteczka, a teraz to już nie chce schodzićKochana ja swojemu jak mu się płatki zaczęły robić to nawilżalam wpierw oliwka a w trakcie kąpieli wyczesywalam tą jego szczotka z mydlem . nie myłam główki ręką bo by to nie zeszło jeśli wiesz o co mi chodzi. jednak musiałam troszkę szczotkę w niektórych miejscach docisnąć i szybko było po problemie ale mówię dpciskalam pozatym może się te szczotki różnią między sobą miękkością ? moja taka sztywna. suche płatki to mi się wydaje są jak to już zaczyna się nawarstwiać i zamiast mniej to jest więcej