Hej dziewczęta
Uuuu nie było mnie tu chyba wieki [emoji848]
U mnie troszkę się pozmienialo mały został na butli jutro kończymy 7 tygodni [emoji7] po za tym śpi więcej w dzień w nocy kładzie się o 1 i budzi się na jedzenie około 4-5 rano to i tak ładnie mi noc przesypia. Mimo że mi w dzień śpi nie budzę go na siłę jak się wyspi to wstanie [emoji3][emoji3] ważne że budzi mi się co 3-4 godziny na jedzenie [emoji4] czasem prześpię porę jedzenia ale to godzina więc nie robi to wielkiej różnicy. A tak to rosniemy zdrowo.
@kredka na baterie @ ja też mam ohydne duże rozstępy na brzuchu i też smarowalam i krajami i oliwkami i jak widać nic dalo też się zastanawiam jak zgubiła brzuszek chociaż większość i jak zakryje te ochydne rozstępy.
Co do rozstępów ja smarowalam się drogimi kremami pharmaceris i nie miałam rozstępów całą ciążę. Pojawiły się w 39 tygodniu, myślałam że się zapłaczę... Szczególnie, że mam rozstępy na nogach, pośladkach, ramionach po okresie dojrzewania kiedy mocno przytyłam a potem schudłam i brzuch był jedynym noe naznaczonym miejscem... Na szczęście rozstępy kończą się na linii majtek więc nie ma tragedii, ale i tak mocno to przeżyłam. Jestem 11 tygodni po porodzie i już znaczaco zbladły także jest nadzieja. A brzuch (o ile się nie objadasz) powinien się wciągnąć. Mój jest z tygodnia na tydzień coraz ładniejszy, zostalo mi tylko trochę skóry w dole brzucha. Podobno ćwiczenie mięśni dna miednicy wspomaga wciąganie brzucha