Kurka a ja dopiero co robiłam zamówienie :/ a te - 15 by się przydałoDziękuję, że pytasz.
Od 4 dni młody ma skok rozwojowy albo nie wiem co.
Śpi jak myszka, co chwila się zrywa tak jakby się bał i płacze.
Przedwczoraj q ogóle w dzień nie spał, a w nocy o tyle o ile.
Wczoraj odsypiał, był tak zmęczony że nie chciał niektórych ćwiczeń robić i przy masażu zasypiał.
Ogólnie podnosi już coraz lepiej głowę i dziś nas Pani fizjo pochwaliła, że robi postępy.
Wczoraj zaczęłam go przyzwyczajać do łóżeczka, bo do tej pory tylko z nami i do 4ej rano spał w łóżeczku.
On budzi się na mleczko co 3 godziny, ale teraz to mniej uciążliwe bo po pierwsze mam lepszy laktator, a poza tym coraz częściej przysysa się do cyca.
A ja w ogóle to chciałam Wam wrzucić promocję ze SmykaZobacz załącznik 938696Zobacz załącznik 938697Zobacz załącznik 938698Zobacz załącznik 938699
reklama
karasjowa
Fanka BB :)
Właśnie zamówiłam bluzy dla mojego starszego, bardzo fajne ceny i te dodatkowe 15% robi różnicę!Dziękuję, że pytasz.
Od 4 dni młody ma skok rozwojowy albo nie wiem co.
Śpi jak myszka, co chwila się zrywa tak jakby się bał i płacze.
Przedwczoraj q ogóle w dzień nie spał, a w nocy o tyle o ile.
Wczoraj odsypiał, był tak zmęczony że nie chciał niektórych ćwiczeń robić i przy masażu zasypiał.
Ogólnie podnosi już coraz lepiej głowę i dziś nas Pani fizjo pochwaliła, że robi postępy.
Wczoraj zaczęłam go przyzwyczajać do łóżeczka, bo do tej pory tylko z nami i do 4ej rano spał w łóżeczku.
On budzi się na mleczko co 3 godziny, ale teraz to mniej uciążliwe bo po pierwsze mam lepszy laktator, a poza tym coraz częściej przysysa się do cyca.
A ja w ogóle to chciałam Wam wrzucić promocję ze SmykaZobacz załącznik 938696Zobacz załącznik 938697Zobacz załącznik 938698Zobacz załącznik 938699
Dziewczyny, moja mała przeszła samą siebie. Najpierw spała cała noc od 20 do 4. Opróżniła cyca, machlojki kupę i dalej kima do 7:30. Wyprawiliśmy chłopaków do szkoły i o 9 obie zasnęłyśmy, ja wstałam i 11: 30, a Bianka o 13. Już sprawdzałam nawet czy gorączki nie ma. Mam nadzieję, że reszta dnia będzie spokojna. U nas zimno i czekamy na śnieg, ma zacząć padać po 15- e naszym regionie to wydarzenie. W zeszłym roku spadł śnieg po 21 latach. Już szkoły przygotowują się na zamknięcie- przy 5 cm pełen paraliż komunikacyjny będzie. Panikują, a pewnie wcale nie będzie padać.
Kelyana
Hehe nie przejmuj się ja już wiele razy miałam akcje pod tytułem - weź ja odemnie bo wywalę ja przez okno mój mąż tez nieraz tracił cierpliwość jak pomimo wszelkich zabiegów dziecko dalej się darlo. Ważne żeby później się pozbierać i wrócić już z lepszym nastawieniem.Dzisiaj pierwszy raz od 10 tyg miałam kryzys Sandra była bardzo maruda od 22 do 23 piła mleko później oczywiście nie spała (oczywiście w łóżeczku ani w wózku nie chciała być bo był ryk) tylko na rękach--jak tylko zasnela odkladalam ja do łóżeczka to zaraz się wybudzala i marudzenie.... O 1 w nocy się już poryczalam bo poprostu nie miałam już siły jej nosić w efekcie płakała ona i ja wkoncu obudziłam męża żeby się zajął mała i poszłam spać. Podobno do 4 młoda nie zspala.... O 5 wstałam dostała mleko i zasnela. a ja czuję się fatalne z tym że poprostu miałam dość podziwiam te mamy które wychowują swoje dzieci same naprawdę wielki szacun. Sorki że zawracam wam głowę takimi wpisami ale nie mam z kim za bardzo pogadać
Każda z nas chce być super mamą i jeszcze super panią domu i super kobietą, a tak się po prostu nie da. My też jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do kryzysów, łez i słabszych dni. Ciężko wyluzować, ale bez tego może być tylko gorzej. Dobrze jak w domu jest zrozumienie i wsparcie, a jeśli nie to tu na forum jest go mnóstwo. Razem damy radęPisz o czym tylko masz ochotę.
Od tego jest forum.
Ja też czasem płaczę z bezsilności razem z młodym.
Pomagają mi wtedy starsze dzieci, bo mąż nie rozumie.
A ja potem mam wyrzuty sumienia
Sasanka14
Jak Ty mądrze gadasz [emoji7][emoji9]Obroc negatyw, w pozytyw Połóż się w pizamce na kanapie z dzidzia, zrób sobie herbatkę, gadajcie sobie i przytulajcie się. Cała reszta poczeka. Ma gorszy dzień, trzeba dać od groma miłości [emoji3526]
Szybko minie ten czas, ani się obejrzysz a zatesknisz za tym berbeciem, jak już będzie biegać i zwalac wszystko z półek [emoji16]
Sasanka14
Dziewczyny a wiecie co mogę zrobić jak zgubiłam moja kartę że smyka? W sklepie stacjo podaję tylko numer telefonu ale przez internet chyba bez karty się nie da co??
U nas wszystko dobrze tylko tak mi dzisiaj pęka głowa że mam dosyć....
Niko kochany jak zawsze. Śpi, je, bawi się uśmiecha, niesamowite jest to dziecko.
Wlasnie cała familia wracamy z pracy.
U nas wszystko dobrze tylko tak mi dzisiaj pęka głowa że mam dosyć....
Niko kochany jak zawsze. Śpi, je, bawi się uśmiecha, niesamowite jest to dziecko.
Wlasnie cała familia wracamy z pracy.
Dzidzi bobo
Hej dziewczęta
Uuuu nie było mnie tu chyba wieki [emoji848]
U mnie troszkę się pozmienialo mały został na butli jutro kończymy 7 tygodni [emoji7] po za tym śpi więcej w dzień w nocy kładzie się o 1 i budzi się na jedzenie około 4-5 rano to i tak ładnie mi noc przesypia. Mimo że mi w dzień śpi nie budzę go na siłę jak się wyspi to wstanie [emoji3][emoji3] ważne że budzi mi się co 3-4 godziny na jedzenie [emoji4] czasem prześpię porę jedzenia ale to godzina więc nie robi to wielkiej różnicy. A tak to rosniemy zdrowo.
@kredka na baterie @ ja też mam ohydne duże rozstępy na brzuchu i też smarowalam i krajami i oliwkami i jak widać nic dalo też się zastanawiam jak zgubiła brzuszek chociaż większość i jak zakryje te ochydne rozstępy.
Uuuu nie było mnie tu chyba wieki [emoji848]
U mnie troszkę się pozmienialo mały został na butli jutro kończymy 7 tygodni [emoji7] po za tym śpi więcej w dzień w nocy kładzie się o 1 i budzi się na jedzenie około 4-5 rano to i tak ładnie mi noc przesypia. Mimo że mi w dzień śpi nie budzę go na siłę jak się wyspi to wstanie [emoji3][emoji3] ważne że budzi mi się co 3-4 godziny na jedzenie [emoji4] czasem prześpię porę jedzenia ale to godzina więc nie robi to wielkiej różnicy. A tak to rosniemy zdrowo.
@kredka na baterie @ ja też mam ohydne duże rozstępy na brzuchu i też smarowalam i krajami i oliwkami i jak widać nic dalo też się zastanawiam jak zgubiła brzuszek chociaż większość i jak zakryje te ochydne rozstępy.
reklama
Dzidzi bobo
SORY ZA BLEDY ALE MAM T9 KTORE WYLONCZE W CHOLERE [emoji35][emoji35]