Mirakulum
Fanka BB :)
w kopertówke to raczej nie wejdzie co ^_^heheheTaki mam zamiar właśnie, biorę laktator I będę odciagac... Przynajmniej sobie coś wypije w piątek, bo cała sobotę będę odciagacw drodze do domu. Szukam właśnie torebki takiej nie za duzej żeby nie wyglądać przasnie ale i nie za małej, żeby mi laktator wszedł...Wiesz co widziałam że macie ten wątek ale nigdy się nie pchalam. Jak można by ten link prosić, to byłoby bardzo miło
@FiLi88 no właśnie kiedy będą tak spać dłużej z rana a M by wolal nie wychodzić to lepiej dla męża by było by jadł . on tak zasypia jedzac często i bez stresu by bylodla nich obojga
zobaczymy..
Fajnie tak czytać o tych Waszych próbach łóżeczkowych i im więcej czytam tym większą presję czuję, że i na mnie czas przyzwyczaić do łóżeczka Ale tak mi się strasznie nie chce wstawać co chwila... Już widzę te mega nieprzespane noce. A w dużym łóżku nakarmię i zaśnie, w nocy jak zacznie płakać to utulę. A mój synek i tak ostatnio coś niespokojny w nocy, często się budzi i trochę płacze.
Super podsumowanie, też tak myślę I nawet jak rzadko piszę, to regularnie podczytuję.
Mi też w czasie porodu wyskoczył jeden guzek hemoroidalny i stosowałam właśnie Procto-Glyvenol. W ulotce jest mowa o stosowaniu tydzień, a ja używałam jakieś 6 tygodni, ale przeszło na szczęście.
Ale dobre informacje
Ja mam kontrastową BabySense i kolorki się super sprawdzają, ale zabawki na niej już mniej. Są mało atrakcyjne. Mam też drugą matę, pastelową, na którą w tej chwili w ogóle nie zwraca uwagi. Ale Twoja córeczka jest taka rozgarnięta, że dla niej może kolory już nie są wyzwaniem. A o Fisher-price rainforest, którą poleciła @Paulaaa25, też słyszałam same dobre opinie.
Zobacz załącznik 934518
Ja też 172 i niemal podobna waga, bo 64kg w tej chwili, a jakoś na zdjęciach to wydajesz mi się taka szczupła w porównaniu do mnie Przed ciążą ważyłam jakieś 4kg mniej i liczę, że jeszcze kiedyś do tego wrócę.
mi kazdy daje mniej.
ilość tkanki mięśniowej też robi swoje która waży więcej od tkanki tłuszczowej więc możliwe że tak to jest. hmm choć uważam że dużo z niej straciłam i trzeba się wziasc za siebie porządnie
jutro się zwaze bo dawno się nie wazylam
też bym chciała by młody spał u siebie w nocy i najlepiej budził się nad ranem
parę podejść miałam( kapitulowalam o 4/5 ale jeszcze daje Nam czas po drodze coś zmieniając ... do moze 6 miesiaca ^_^
muszę być rano w miarę wyspana
ja mam taką zabawkę motyl i on skrzydła z jednej strony ma w czarno-białych kolorach także szybko testowałam i faktycznie najszybciej reagował na tę stronę czarno biała kiedy zaczynał wodzić wzrokiem. .. teraz to na kazda kolorowa zabawek fajnie reaguje ... aby też wydawała fajne dźwięki