FiLi88
Fanka BB :)
Dziewczyny ja się tu mało udzielam ale dużo podczytuje bo mam synka listopadowego. Odnośnie wątku zamkniętego wydaje mi się że można napisać do administratora i zrobić tak żeby ten obecny byl niewidoczny publicznie
My mamy nasz watek prywatny tam jest tez dzial z dzidziowumi fotkami, wiec utajniac tego nam nie trzeba, bo moze kiedys ktotas zagubiona owieczka wpadnie i wtedy bedzie wiedziala ze my na priwie jestesmy
@Dita_333 też bym chętnie na wasz prywatny wątek chciała.
Czytam was na bieżąco jednak mało czasu na pisanie. Moja klucha rośnie jak na drozdzach. Się uśmiecha ,trochę gaworzy, lubi mate i karuzele w łóżeczku.
Mate mamy czerwono-żółtą lubi leżeć i patrzeć na biedronkę i pszczółkę. Nawet mam filmik jak złapała za biedronkę.
Gorzej że ma problemy brzuszkowe boli ją brzuszek nie może się wypierdziec. Często masuje na brzuszku kładę ale różnie bywa od 3/4rano z natury robi się marudna i Piska to już leży z nami w łóżku i ją massuje, przytulam ,daje smoka i tako. Nosi już 62a nawet i 68body niektóre nakładam , pampersy 3juz sporo czasu
Ja byłam na kontroli i wszystko ok. Okres już też miałam i takie buty...
Stosowslas espumisan, albo jakis probiotyk na te sensacje brzuszkowe ??
Ja tam temat nie do konca ogarniam, bo mlody jak jest wysadzany to on sroooo ino roooz, ale mysle, ze takie gazy musza bardzo meczyc was, a espumisan sie nie wchlania, jest w calosci wydalalany, a ma za zadanie porozbijac te gazy. A jak karmisz ?? Moze potrzebna zmiana mm ??
Super, ze po kontroli wszystko cacy
Polecam KATETER REKTALNY dla niemowląt (taka rurka do pupki) ja mam takie o nazwie Windi jedyna rzecz która pomaga nam przy kolkach jak Mała nie może się wypierdzieć. Wcześniej męczyliśmy się z kolkami po pare godzin dziennie teraz z 20min i po kolce, a używaliśmy różnych kropli,ciepłych okładów,kąpieli,masaży itd i nic tylko to u nas się sprawdza
To dziala i to natychmiastowo, ale trzeba uwazac, zeby nie za czesto, bo potrafi rozleniwic i pozniej dzidzia sama z siebie nie potrafi sie zalatwic.