No i niestety Leo wstal z furczacym nosem. Z katarem od razu szlyscie do pediatry? Poki co zakropilam solą i ściągnęłam wydzieline.
Z samym katarem nie byłam u pediatry. Tylko ściągałam i kropilam woda morską. Oraz inhalowalam.
@Dita_333 wlasnie byla pani dr. Osluchala malutką i juz jest znaczaca poprawa. Zastanawiala sie nad wypisem dzisiaj ale jueszcze na wszelki wypadek do jutra zostaniemy bo moze to jeszcze wrocic.
Nasivin baby mozna dawac.
W ogole panuje jakis wirus z ktorym takie maluszki sobie nie radzą. Pol oddzialu ma zapalenie oskrzelikow. Wszyscy te same obiawy
Super, ze jest poprawa [emoji106] a to zapalenie oskrzelików jak sie objawia? Mój pokasłuje ale lekarz powiedział ze jest czysto i tylko w nosie mu furka..
@anet88 @ONAONAONA teraz się obudzil na mleko, wiec przed mu znow psiknelam i odciagnelam to nosek prawie pusty. Tylko z jednej dziurki troszke wyszło. I mleko jadl spokojnie, bez przerw na lapanie oddechu jak to bywa przy zatkanym nosie czasem. Bede obserwowac, może to faktycznie po nocy i przez to powietrze.
Mojemu najwiecej ściągam rano właśnie, ale też tego kataru nie ma dużo, w dzień tez mu oczyszczam ale ja słyszę jak mu w nosie gra. I chyba spływa mu trochę tyłem, dlatego kaszle- z reguły rano i po spaniu. Z kaszlem byłam u pediatry i tak właśnie powiedział, kazał wietrzyć i nawilżać powietrze, że może też od smogu czy ogrzewania ten katar [emoji848][emoji53] ja robię inhalacje, kropie woda i odciągam i mam nasivin tez.. on jest do pięciu dni, ale szczerze nie wizę wielkiej różnicy po nim. Najlepsze inhalacje są[emoji106]